kısayım ama sevınemıyorum
içimde bır korku
kısayım ama sevınemıyorum
içimde bır korku
bu işler zamanlama işleri biraz, böyle bir stop olabilirmi.
8150 diye bir destek yoktur, 8000 psikolojik destektir diyen kimdi?
bizim yukarıdan aşağıya hedefimizdir 815, görülmüştür, kar alınmıştır, sarkar.
hatta daha da sarkar, ancak stoploss dün verildi tarafımdan dow için 7865 dir.
minumum kayıpla alım bölgesindeyiz şu an.
Obama rallisi olmayacak diyen bendim. planın rallisi olacak hala da öyle.
ve haftalık kapanış geçen haftadan yukarıda olacak.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gold şahaneeeeeeeeeeeee
BANGA mühim
Adamlar neredeyse 4 aydır yataydalar. Artık yeni dip yakışır bunlara.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu kadar eksıye kapanıstan sonra tek kelıme bile future ları artı yazar.kı hep bole sert dusuler sonrası artı acıyo bu namussuzlarrrr
ha burdan bir kapitilasyon daha oldu diyelim o zaman müthiş bir GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL yiyeceğim. 1-1 olacak.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
takas ile ilgilenenler var ise, citinin bugünkü 8500 uzununu nasıl yorumlamak lazımdır. bunlar yeni long mudur, short kapatma mıdır, dow böyle kapar ise her iki durumda da anlamsız bir hareket yapmış olmuyor mu citi, ya kardan vazgeçti, yada zarar edecek
şimdi ben bu 31.675 LONG lardan kar edersem hemen bir deve keseyim
500 puan karı gördük vermedik.şimdi işin yoksa bekle![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri