sayın sazan sayın mavi grafiklerinizi kaybolmaması için http://www.voborsa.com/?cat=13 anasayfadaki teknik analiz kısmına koydum
sayın sazan sayın mavi grafiklerinizi kaybolmaması için http://www.voborsa.com/?cat=13 anasayfadaki teknik analiz kısmına koydum
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Sanki sırt üstü yatan bir kedi gordum sankii
![]()
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
5 dakk long signal
15 dakk sınır short
gun short signal
halen 31575 malyet longs tutyorum
mersiykim kedi güzel![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Aaaaa, moderatörümüzün yeni avatarını çok beğendim, ruh haliniz bu resimde nasıldı sn. mersiyk?
Borsa yükselebilir.
arkadaşlar,cep tel. ekonomik paketler var mı..4GB kadar..çünkü foreks ayda bu kadar veri çekiyor..her yerde işlem yapabilmek için..
Konu abka tarafından (20.01.09 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.
şort fiyyatından tekrar longa döndük bu son pozum, tekrar sinyal gelirse flatleyeceğim,
full long.
Euroline dada bazen böyle haberler geliyor seans içinde
Borsa tüştü
diye, tıklıyorum bakıyorum haberin içeriğine... boş
Yav neden düştü yaz bari
Mustafa varuy aklıma geldi
Alışlar geldi borsa yükseldi
derdi kendisi, yada
Satışlar geldi borsa düştü
Topiğede yeni yorumcuların katılması hoş olmuşsaygılar.
Borsa yükselebilirde
Düşemezmi?
Neden?
Yada neden yükselebilir?
Veya yükselebilmesini nasıl açıklarsınız?
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri