endeks kısaları 700 den kapadım.....usd uzunları kapadım 688..bin bereket...
endeks kısaları 700 den kapadım.....usd uzunları kapadım 688..bin bereket...
BANGA mühim
içimden bir ses bugün akşama kadar çok terse geleceğiz diyor![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Astatin mesajını okuyana kadar longları kapatmışsın oldukça hızlısınXau-Usd için sisteme bakabilir misin işleme girmeyi düşünüyorum, bir de bugün DJI ne yapar bilen var mı?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
dolar; 1.675........
ben ona cevap etmem
amma
artık 31625 oldu destek yeresi..
burdan kim long edyor ?
sabahtan cok trade eden ıyı para kazanan gun icte trade eden traders..
sabahtan 31350 yaklastımı onlar long etti 32400 yeresine yaklastımı realiz sonra 31700 yeresinden kapama icun terkar short eti
onlar sindi bura malyet edyor.. amma onlar bugun 1000.1400 points karda sindi
onlar icun risk alma normal..
onlar 31600 asayasında flat olur
neden ?
cunki 31600 31250 dun gonderdiyim graf beyaz top yani karar yeresi..
o karar yeresinde durum gore malyet eder onlar..
onlar korkmaz cunki onlar hızla harket eden traders
bide yavas harket eden traders var
yavas harket eden traders halen short tutyor gun system dolayı amma onlar korkuyor cunki piyasa one gecme imkansız oldunu bilyolar ondan onlar hızlı stop eder...
iste gun icte traders asıl av yavas trade eden kitle stop etme zamanı cunki hızlı traders , yavas harket eden kitle stop zamanı cok para kazanma hedef ediyor..
Konu hexen tarafından (20.01.09 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hexen sizin grafigi 75000 tepesinden itibaren koyabilir misin
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri