gun icte trade eden trader ne yaptı bu grafta ?
gun icte trade edern traders
dün en son 31800 yeresinden shorts realiz ettidi .. flat oldudu neden flat cunki graftaki karar yeresi beyaz topdan sebeple..
bugun graf actılar ne yaptılar..
31400.31800 yeresinin kanal dolayı 31325..31725 yeresi oldunu gordu.
gun icte trade eden traders biliyo 31325 asayası asaya potans getircek amma 31725 üstesi yukarya 32400 yeresine potans getircek..
bi kısmı gun trader 31325 yeresine yaklastımı long etti stop yeresini 31325 tuttu 31325 asayasında longs stop short etmek icun...
sindi onların hedef 31725 üstesinde 32400 yeresine gitceni bildi icun orda realiz etmek
onlar 32400 yeresine yaklastımı realiz eti.. bi kısmı short actı terkar 31700 yeresinde kapamak icun
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ondan 32475 üstesi hem gun icte trade eden traders hem system gore harket eden traders stop yeresi
ondan 32475 üstesi shorts dikat olsun dedidim..
Konu hexen tarafından (20.01.09 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
baba 32475 dicektin sanırım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Merkez faiz indirdiginden beri Dolar bir türlü gevşemek bilmiyor..
dün deli gibi şortlayan DSI yok.EFG hala alıyor.ne yapıyor bu psikopat anlayabilene aşkolsun.
elinde 63.000 civarı LONG oldu.kafayı yemiş bu.
Bu veri önemli az sonra gelecek: EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) (Oca) 12:00
Altın ve dolar için yorum yok mu?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
yaw yemeğe gidemedim kaldım, kritik yerdeyiz 600 leri görmeden sat sinyali gelirse olmıycak![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri