he şöyleee
32600 garanti 30vadelide
he şöyleee
32600 garanti 30vadelide
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
herkeslere merhaba
GARANTİ de 2.36 kalktı.
Bir de şu vadeli spot eksi 500 puanlık makas kapansa hayırlı olcak bizim için..
33450 civarı yeni hedefimiz...bence...
5 dk long 15 dk short sinyalde ...günlük spotta tobo ihtimali devam ediyor .. 5 dk sistem yönünde long pozisyon açtım ... longcover ve short açma yerim 5 dk sat sinyalinin geldiği yer olacak ..
32600 üstüne atarsa yukarı hareketin ivmesi artar ..
bol kazançlar .....
32475 üstesinde shorts dikat etmesi gerek
cunki ozaman hem teknk direnc üstesinde hem system 15 dakk long signal olur
bu shorts stop istek sebep olur ondan ilk etap 32825 yeresine kadar shorts stoptan sebepte hızlı harket potans olur..
32475 asayasında 15 dakk system gore harket eden shorts korkma gerek yok.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hexen abi çok yaşa emiforuma uluslarası karizmatik bir hava katıyon, kendimi ecnebi fx
forumlarında gibi hissediyorum hala![]()
hexen abi yaşın kaç ayıptır sorması ?
45/50 var mı?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri