tek kontrat işlem yapmadım bugün.hele bi DOW gelsin , o bama şu bama bu bama gelsin.
DSI nin hareketi enteresan.böyle kör göze parmak misali 23/25 bin SHORT ilginç oldu.üstelik bu kadar malı öğleden sonra tek seansta bastı.
bakalım ne çıkacak altından.
aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmuforumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..
diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
bana göre formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..
Konu LaNCe tarafından (19.01.09 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...
Sevgili mersi
Canım mod um.. sabah size avatar aranıyormuş duydum kii.. Fikrimi sordular.. De gel söle dediler..Yok bu olmamış
Bu mıncıklanası çok sevimli bişi... En sonda kodummu oturturum vardı bitane.. Bak o iyiydi
![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri