Londra borsasında royal bank of scotland hısselerı % 64 asagıda
-matrıks-
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
mantıksız ve pervasızca shortlar devam
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
bana bak bakim sen aaa gazeteye cıktın diye havandan geçilmiyor.burada vob+kaliteli geyik yapılıyor aracı kurum komisyon konusu farklı topikte tartısılıyor sen masumca ky yi uyarıyor olabilirsin ama baskalarının amacı farklı olabilir. Sonra analiz yerine burası pazarlama alanına donusur.
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
31900deyiz - 32200 hedef gözüme kestim, ama yemiyor izlemeye devam...
herkese selamlar
doce cinnet geciriyor
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
imkb 100 25000 altına bırakmayacaklar gibi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri