32000 altıda varmı acaba bgun ?
32000 altıda varmı acaba bgun ?
burası voborsa tabiki burada borsa ile ilgili herşeyi konuşacagız.isyon,stopaj vs...her şeyede reklam dersek paylaşım sınırlanır..az önceki komisyonla ilgili net paylaşımlar silinmeyip,kendi topiğine yollansa daha iyi olur..
borsada 3 aylık dilimler halinde vergilendirmeler yapılır, 3 ay içinde iflas eden adam zaten para kazanmamış olur ki vergi de olmaz haliyle,
hatta yılsonunda 4 çeyrek toplamında zarar edilirse maliye bakanlığına başvuru yapıldığında alınan vergileri geri alma yolu vardı, şimdi kanuni durum nedir bilmiyorum....
sindi gun icte trade eden traders 32350 asayasında 31800 yeresine 550 potans icun aldıyı shorts terkar realiz edıyor burdan.
sindi 31400..31800 belirsiz yeresindeyiz.. burda gun icte trade eden traders bekler flat..
dikat olun
cunki 31400 31800 bolgesi asaya olur eyer 28700 yeresine potans acar dikat olun..
31400.31800 yeresi karar verme belirsiz trade yeresi
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
Konu hexen tarafından (19.01.09 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
peki yavas harket eden beli kitle napıyo?
onlar halen short tutyolar
gectimiz sacma harkets onların malyet dusurme harketidi onlar malyet dusurdu sindi ters durum ıcun zararsız shorts stop etceler.
ondan rahat short tutyolar
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Nema almak için paranın boşta mı olması lazım yoksa pozisyonda isek geceleyin yine nema alıyor muyuz ? ? ?
Bir de nemanın hesabı nasıl
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri