32825 yeresine dikat olun ora asayası olmasa daha düsmez amma
32825 asayasında 32375 yeresine 450 points potans olur.
sindi kucuk potans yerelerindeyiz
malyet et kar al terkar malyet et terkar kar al strateji doru.
systems
5 dakk short
15dakk short
gun short sinyal
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bence spot 100 25500 den yukarı dönebilir.
DİKKAT ÖNEMLİ : Dolarda SHORT denenebilir.. günlük +1,50 iyi.
+ deniyorum. 1,6640-1,6645
boğalık paraylamı..sistem nasılsa 50-75 puan sonra al verecek deyp dışarıya güvenip longlarsan kütrdetirler böyle...2xx puanıikinci hatayıda 33400 den sat gelince sadece loong cover yapmam, shorta geçmemem..neyse USD motivasyonu ile devam diyoruz
hatat overall da cumaya göre bir miktar kar bile oldu
sen niye mesajını kapattım..bakiimm...bana tavır mı ediyon...herkesin ortasında tartışmayalım reca ederim![]()
BANGA mühim
Anlamadığım olay şu normalde şimdiye kadar vob30 ile spot arasında vade sonuna bu kadar çok zaman olduğunda en az 600-700 puan farka olurdu bu sefer 150 puan - var bu konuda acaba büyükler düşüş mü istiyor diye düşünmek lazım bi açıklama getiren olursa ççok teşekkür ederim
Konu Astatin tarafından (19.01.09 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri