ARkadaşlar günaydın,
Mersiyk avatarsız kalmış. Kendi görüşü de önemli ama siz de görüş belirtirseniz yardımcıolmuş olursunuz zatı muhtereme... ilk 5 alternatif
ARkadaşlar günaydın,
Mersiyk avatarsız kalmış. Kendi görüşü de önemli ama siz de görüş belirtirseniz yardımcıolmuş olursunuz zatı muhtereme... ilk 5 alternatif
BANGA mühim
sec sec
BANGA mühim
bir grup daha
BANGA mühim
Moody's, bank of amerıca ve merıll lynch'ın kredı notlarını dusurdu
moody's tarafından yapılan acıklamada bank of amerıca ve merrıll lynch'ın
kredı notlarının aa3 sevıyesınden a1 sevıyesıne ındırıldıgı duyuruldu.
Bank of amerıca ve merrıll lynch'ın sektordekı ıstıraklarının uzun vadelı
mevduat notları da aa1'den aa2'ye ındırıldı.
Moody's, bank of amerıca'nın fınansal guc notunu da b'den b-'ye ındırdı.
Moody's alınan kararda merrıll lynch ve bank of amerıca'nın dorduncu
ceyrek ıcın acıkladıkları zarar rakamlarının etkılı oldugu ıfade edıldı.
-matrıks-
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
sisteme 7 ocakdan beri ilk al (15 dak)geldi..nihayet..
Konu abka tarafından (19.01.09 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.
valla bende hala bir degisiklik yok, ilginccccc![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
endeks kontratları da yukarı açıldı, dolar kontratları da... sizce bu normal mi![]()
bugünkü normal mi bilmem ama normal olduğu zamanlar olur..mesela kurdaki hareketin kaynağı/motivasyonu faiz düşüşü veya hükümetin ihracatı destekler politikaları ise, hem borsanın hem kurun yükselmesi normal...
taam taaamm.itiraf ediyorum... bu senaryoya oynuyorum...her yerde longum, endekste dolarda altın da...ama 1/2 sermaye toplam poz.
Konu Astatin tarafından (19.01.09 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri