daxa göre alıp veren arkadaş dimi bu xxxx menkulden, Allah ıslah etsin ne diyelim
daxa göre alıp veren arkadaş dimi bu xxxx menkulden, Allah ıslah etsin ne diyelim
Konu mozkan tarafından (18.01.09 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
uzun sure sonra herkese selamlar
vobdan kazandiklarimla sifir araba aldim, 160 bastim, herkes portfoyu kadar konussun diyen sonrada millete soven arkadas mansetlere cikmis
simdi para kazanmis diye butun turkiye adam zanneder bunu
ahh para nelere kadirsin sen.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
haberle ilgili bir yorum yapayım. rakam sallamasyon değildir. adı geçen şahıs yakınende tanıdığım yüzyüze görüştüğüm biridir. adı geçen şahsın davranış şekli, kişisel özellikleri vobdaki başarısıyla bağlantılandırılmaması gerekir. misalen. adam foruma gelior sövüo sayıyo yüz nick alıo kazanmış olamaz diye bir düşünce olamaz. sezarın hakkı sezara. 600 bin tl brüt rakam doğrudur.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
.......
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
adam efg yi izleyerek zengin oldu.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Hexen abim gırafını yeniledinmi yeni trendlere göre gırafı yapıştırabilirmisin
yeni haftada fikrin nedir
Saygılar
Çok Uzman
Altın, haftalık...Uzun yoruma gerek yok..go johny go..aman ha grafik haftalık, ptesi alayım salı köşe olayım demek yok![]()
Konu Astatin tarafından (18.01.09 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Manzara pazartesi boğaların diyor..günlükde ve 15 dklk satta olmasına rağmen 60 dklık yukarı diyor..15 dk 300 puan yukarıda ala dönecek..günlük ise VOB da dönüş noktalarını bulmak için "eşşek ölüsü"
BANGA mühim
THY haftalık...VOB topiğinde spot grafiğinin ne işi var demeyin.. hisse bazında da vadeli işlemler başlayacakmıl ya..hazırlık..ne long yapardım bunda be...temel teknik günlük haftalık her bi şey...
![]()
Konu Astatin tarafından (18.01.09 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri