o çizik yine olmamış, çünkü sizin çizdiğiniz karenin sağı varmış gibi çizilmiş, halbuki, o gün sağdaki grafikler oluşmamıştı. Yani sağdaki barlar gelecekti o an için.
Zaten senin teknikte gapı yedikten sonra sat vermiş,dikkat ettiysen,cuma günü aldaymış,ama sen satdaydın...
O bölümü yok kabul edersen, o hareket üst banda gitmesi gereken bir hareketti, zorla yazdırıyorsun bana...
Konu teo tarafından (18.01.09 Saat 05:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
otorite o işin tamamen içinde. hemde tüm hafta sonu içinde. ama halledemedi.
yani orada ne olmuş dedikodu 3 aylık bandı kırmış zaten önce,
sonra olumlu dedikodu çıkarılmış, ve bandın içine atmış ama.
ama işaret gelmiş bir kere.
voba ayar yok burada. voba uyarlamada yok. vob yazmıyorum.
flat bağıran bir gündür, ama otorite bu işin içinde diyoruz değilmi.
kurtaracak olsa cuma kapanışı olması gerekenden sadece 50 puan yukarıda olmamalıydı.
sızmalıydı.
oradada olmamalıydı.
burda sızmamış. daha doğrusu belirsizlik olmuş. halledilememiş.
seans bitmeden 5 dakika kala flat olunmalıymış.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Geçmişe grafik zordur zaten... Üst banda falan gidemezdi.. Gidecek olsa 2. barda üst banttan dönmezdi.. Bu biirrrr.. İkincisi Yükselen flama var... Üçüncüsü... Son yükselişte çift barın alçan kanal üst bandına değip geri dmönmeside mi tesadüf...?
Ayrıca kare içine ölesine Lehman ın düşünü göstermek için aldım.. Bak işte düştü demek için değil...
benim uykum geldi,
sabaha ,yaşıyorsam görüşürüz...
Sevgiyle kalın...
Çok Uzman
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri