mavi Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce de belirtmiş size moral vermeye çalışmıştım haddimi aşarak.Fakat miktarı ve ne kadar zamandır kaybettiğinizin önemli olmadığını düşünmem sebebiyle, daha önemlisi benden ve burada kazanan kazanmayan bir çok arkadaştan daha fazla bilgi birikiminiz olduğuna inanmam dolayısı ile şu an bulunduğunuz psikolojiye müdahale etme isteğinden ibarettir yazdıklarım.Ben kaybederken neden müdahale etmediniz sorusu ise yersiz olur.Müdahale edilen pozisyonunuzun hatalı olup olmadığını kimsenin bilemeyeceği gibi, girilen pozisyonun doğruluğunu da kimse bilemez.Sizin çok beğendiğim bir sisteminiz vardı grafiklerinizden hatırladığım.Fiyatlar yukarı çıksa da ısrarla aşağı oklar koyan ama sonunda haklı çıkan bir sistemdi.Kaldıraç oranı ayarlanıp sabit kontrat dönüldüğünde de zarar yazıyormuydu o sistem? Dilerim korktuğum ve adınıza üzüleceğim bir psikoloji içerisinde değilsinizdir(Bütün zararı 3-5 trade de çıkarma çabası).Tarih bu kayıpları yaşamış bir sürü başarılı ve kazançları yaşamış bir sürü başarısız olmuş trader la doludur.
Sonuçta ya son zamanlarda yazdıklarınızı yanlış anlıyorum, ya doğru anlıyorum ve ilerde bir zamanda haklılığınızı anlayacağım.Fakat bu seferde şunu anlamakta güçlük çekiyorum.Teo haklı ise, burada uzun vadede kazanmanın mümkün olmadığını gördü ve haklılığına inanıyorsa Türev piyasalarda sadece şansını mı denemekte.
Yazdıklarımı hoşgörünüze inandığımdan kaynaklanarak yazdım.
Her şeyin gönlünüzce olmasını içtenlikle dilerim.
Bol şanslar hepimize…
teşekür ederim, ben bu yazılarımı kayıp nedeni ve kızgınlıkla yazmadım,sebebini daha önce yazmıştım.
Uzun vadede bilinen ve anlatılan yöntemlerle para kazanma ihtimali yoktur benim yaşadıklarımdan çıkardığım bu.
Teknik analiz yaparakta şu an değişen bir şey yok, herkes şansını denemekte .....
Ben kesin sonuçları almayarak şu an için bir yöntem belirledim,sizlerin uyguladıklarından farklı olarak....(indikator ve ta'sız bır yontem)..Trade de sadece önümde fiyat derinliği var..Grafik yok ki, ta ile ilgili bir şey olsun.
Bu konuda para kazanıyormuyum, kaybediyormuyum, artık inanın o konuya bakmıyorum bile...Sadece uyguluyorum....
Bunu uyguladıkça, bazı şeylerin farkına vardım, bunları paylaştım.gayem buydu sadece....
Şu an ki bilgilerime göre ta, destek direnç, gann, ew, bu konuda uzun vade kazandırmıyor..Bu bir görüştür, aksini iddia eden ,bana sadece şunu diyebilir, arkadaş sen bu sistemleri bilmiyorsun, yanlış uyguluyorsun, eğer doğru uyguluyorsam kazandırmıyor..
Peki ben bunu niye yazıyorum,
Kazananları çekemediğim içinmi,
Luzumsuz germek içinmi...
Kızgın veya looser olduğum için mi...
Hiç biri değil, Sadece Göremiyenlere...Kral Çıplak diyebildiğim için...
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri