kimler uyanık![]()
kimler uyanık![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
birseyi merak ettim ama bakmaya da useniyorum. benim gibi merak eden vardir belki diye yaziyorum. mesela aralik ayinin basindan sonuna kadar tum zigzaglar kac puan birakmis? yani butun tepe ve dip noktalari ( ara zigzaglar da dahil) belirlenip alinip satilsaymis toplam kac puan birakirmis merak ettim. teorik olarak aralik ayinda maksimum kazanilabilecek puani soruyorum yani kisacasi. oyle cok birsey tutmuyorsa ugrasmayalim bosuna dermisim![]()
Konu nunu tarafından (17.01.09 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Son kayıt olan üyemiz hoş geldiniz, bademcik
Oldu olacak sitenin kapısına aşağıdaki levhayı asalım
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri