Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Laptop, cep bilgisayarı filan vermişlerdi bir ara. Hatta baklava da göndermişler.
Bu kurumlar komsiyonu alıp yiyior gibi görünüyor ama çalıştırılan personelden ziyade emir iletimi için kulanılan terminaller olsun yetki belgeleri olsun baya masraf tutuyor. Bir eyre kadar tolere edielbilir bu indirimler. Onbinde üç ve altı makuldür. fazla abartmamak lazım. Komsiyon indirimi alacağım diye de işlem hacmi yapmaya kalkmayın zararlı işlem sayınız artar. Normalde zaten hatrı sayılır hacminiz varsa pazarlığa konu edilebilir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim sistem hala satta. yalniz yen paritesinde cok buyuk hata yapmisim, o konuya hic girmeyin![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bir yanlıslık sonucu long kalmısız geceye, genelde flat kalırım, sızın şu avatar ayının pis pis dans etmesı sinir edio ınsanı, acaba bunun sabit duranı yokmu sayın nunu.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ayıcık oynamaya devam edecek diyorsunuz yani,
aşkolsun,
bu forum kardeşliğine sığar mı![]()
Biz kapanırken dow kactı?
Aslında obamaya bu acıdan guvenım tam, daha karpuz kesılecek![]()
valla ben o kismina cok bakmadim, normal sistemi bir ara kontrol ettim, tehlike yok diyordu, sonra tekrar uykuya dondum![]()
tesekkurler sayın nunu,
daha ben fangı fıyattan long oldugumu bıle bılmıyorum, once fıyatı bır bulayım, sonra uzulup sevınmeye bakarım artıkın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri