bu doww eksiii yazar gumbur gumbur yıkılmasını istiyorum.%1 eksi yeter pzt de 600 puan asgı gap acmasını istiyorum..
sebep ıse o sşimdi askerr canı neler ister
puhahahahaaaaaaaaa
yıkılıyoooooooooooooooo %0,66 artıı
Usd ye karsı her sey artıyor, ama ılgıncı usd de herseye karsı artıyor,
Kafam durdu benım....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
usd de bundan sonra atak olmasını beklemıyorum bu faiz ornalarıyla yabancı buradan dovıze yuklenıp ne yapsın
sadece usd nın %5 yukarı gıtmesı usd nın 1700 olması demek yanı hıse sendeı pıyasalarının tamamen cokmesı
yabancı nıye bunu yapsın alır pasa pasa tahvılı bekle her faiz ındırımınde
sıyırsın yuzde 1 vaya 2 yı temız iş
genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda.. söylemiyim şimdi komik gelir![]()
bu dowa birşey olmaz kanımcanedense rahatım yaw ya alıştık gaplere yada baya inanmışım longa bakalım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri