Dikkat : saat 17:00 den sonra Vadeli 030 un yeniden spot endeksin üzerine çıkma ihtimali var.
Bu da 200-250 puan yukarı kar demektir.
Shortlar için çok tehlikeli olabilir..
Dikkat : saat 17:00 den sonra Vadeli 030 un yeniden spot endeksin üzerine çıkma ihtimali var.
Bu da 200-250 puan yukarı kar demektir.
Shortlar için çok tehlikeli olabilir..
Konu BORSACIOZGUR tarafından (16.01.09 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.
p.tesi dow kapalı mı..
vob üzerinde ,hava durumu ne kadar etkili ise ...takasda o kadar etkilidir..ama işin magazini olduğundan bazen takılıyoruz..
16.01.2009 16:55:13 *abd'de ocak ortasında michigan üni.tüketici güven endeksi 61.9 (beklenti 58.8, önceki 60.1)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Aracı kurumunuzun stopaj kesip kesmediğini ekstrenizden kontrol edebilrisiniz. Kesmeyenler zaten kalkacağıan güveniyordur ama yine de tedbiren kesmesi gerekir.
VOB ekstre gönderilmemesine kzııyor bildiğim kadarıyla. IMKB için cari ekstresini iptal edebiliyorduk ama VOBu iptal edemiyorduk.
arkadaşlar matriks ekranı olan komisyonu 1 ytl civarında malum aracı kurum hariç çalıştığınız tavsiye edeceğiniz kurum var mı?buraya yazmazsanız özelden atabilir misiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri