pşştt noluyor bakimyakışıyormu bizlere
pşştt noluyor bakimyakışıyormu bizlere
Citigroup´un BUGUN açıklanacak olan 4. çeyrek sonuçlarının 6-10 milyar
dolar bir zarar göstermesi ve planlanan bölünmeye dair detayları
vermesi bekleniyor
Akbank 7000 short dolarda bugün saatlık endeks al dolar sat vermek üzere cıtı 10000 short endekste akbank cıtının ortagı o hem dolar short cıtı endek short isler karısık![]()
neyse baba ben piyasaya dönüyorum..cevap hakkı doğmadığı sürece bu konuyu kapattım..
Sn Baybars Sezen'in yorumu
BANC OF AMERİCA VE CİTİ GERGİNLİĞİ DEVAM EDİYOR...
Dün WALL STREET de "MARS ATTACK " operasyonu devam etti :Sherif Paulson 4 aydan beri piyasayı aldatmaya çalıştı ve yine tokatı yedi .....
Eylul ayında , BAC ı MERRİL i satın almaya meçbur ettirdi (LEHMAN ı batırarak) ve maalesef , bu operasyon ne kadar manasız olduğunu dün gördük : BANC OF AMERİCA param kalmadı diyor ve MERRİL bana yük oldu diyor.....Yani zayıfları ayakta tutaçağım derken, Sherif Paulson BAC tamamen vurmuş oldu......
Sonuç ? BAC da endişeler arttı,( nakit pozisyon azaldığı diye) , ve dün -18% kayberek, bütün zamanların dibini gördü (8.8 dolar).... Buda tabiki açılşta DOW u olumsuz etkiledi... Maalesef Sherif Paulson , piyasayı aldatığını sandı fakat piyasa ya karşı hiç bir zaman gelinmez..... (DONT FIGHT THE TAPE)...
Şimdide, son dakikada bir manevra ile, BAC a 140 Milyar dolar verilecek söz ediliyor : yani komedi resmen devam ediyor......
Ayni durum CİTİ için geçerli : Aralık ayında "CİTİ yi kurtardık " sitkomu çevirdiler ve yine Sherif Paulson piyasayı aldtamaya çalıştı.... Sonuçunu gördük : CİTİ bir ayda 8.40 dan 3.80 indi (-60% !!!!).......Maalesef CİTİ parçalanmaya doğru gittiğini kimse kabul etmediği için, bu durumlara düştük....CİTİ dün yine -15% kaybetti...
İşte dün DOW u en çok olumsuz etkileyen bu 2 isim oldu....ve bütün banka sektörü olumsuz etkiledi.....
Evet geçen ay belirtiğim gibi, DOW seans içinde 8000 leri gördü... ve oradan her zaman gibi, "bargain hunters ler gelip, CHEVRON ve ALCOA da alım yaparak, DOW yeşilde kapatmaya başarlı oldular...
Gelelim dünkü gündem e : JPMORGAN.... Mr DIMON (ceo su) zanettiki bilancosunu öne çekerek, iyi bir sürpriz yarataçağını... Fakat hiç de öyle olmadı : JPM -6% kaybetti ve 24 dolarda kapandı...
GE ise... kan kayıbı devam ediyor.... Bahsettiğim 15 dolar seviye si aşağı kırıldı ve dün -3% kayberek, 13.70 lerden kapattı...
Bugün ise, en önemli gündem : CİTİ nin bilancosu olacaktır.....
Futureslerdeki... yeşil ise... BANC OF AMERİCA ya para veriecek diye (şu an +17% yükseliyor kapanıştan sonra...).....
Fakat şöyle bir gerçek varkki Sherif Paulson BAC ve CİTİ yi tamamen vurmuş oldu.....:
arkadaşlar tum emsajları ayıkladım ayıklamaya devame diyorum
mesajları
kızgınlık dargınlık topiğine taşıdım
http://www.voborsa.com/forum/kizginl...2877#post72877
selamlar sn rcp..
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..o anlamda söylemedim....
esprileriniz ve geyiğiniz gerçekten çok hoş...ama bu ayrı tpikte olsa gün içi daha güzel olur kanımca.. sadece fikir.....
sık ugrayamamamın sebebi kötü bir bel problemi yaşıyorum...fizik tedavi oluyorum...
sebebide sabahın 8 inde akşamın 12 sine kadar uygunsuz vaziyette sandalyede oturmak ve öne eğilmek...sıfır ekzersizle....
bel gitti bu yüzden.....
bu nedenle biraz istirahat verdim kendime...ekrana oturursamda geriye yaslanıp klavyeye egilmeden bakıyorum...
düzelince devam tabiki...
genç arkadaşlar ilerisi için dikkat etsinler...o yüzden yazdım bunları....
saygılar...
Konu mbm tarafından (16.01.09 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sitedekilerden verdiğim rahatsızlıktan ötürü... özür dilerim .... o burada olduğu için ben yokum artık ... hoşçakalın ...
Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri