saganak Nickli Üyeden Alıntı
Syn jelibon , öncelikle teşekkür ediyorum ,
Sens içerisinde topige girmiyorum , o zaman seansa konstre bozuluyor , birinci neden bu , ikincisi buraya dogrudur yanlıştır , önemli gördügünüz teknik bir konuyu getiriyorsunuz paylaşım olarak , birileri işini gücüp bırakıp ,hemen saldırıyor bir bahane ile , nedenini bir türlü çözemedim bunun , Sorunuza gelince , kişisel olarak EW ye göre durum şöyle , daha önce 141 inci sayfada önümüzdeki sürece ait , dogrusuyla egrisiyle , amatörce kendi sayımımı yazmıştım , ilave olarak orada belirttigim 32000 seviyeleri 31900 olarak gerçekleşmiş , ve 5.5.2 b düşüşü bitmiştir bana göre , şimdi 5.5.2 c yükselişinin olması gerekiyor teknik olarak ,
5.5.2.c nin hedefi neresi olabilir ,34050 ile 35675 arası , normalinde dalga yapısına göre 5.5.1 in b düşüşü olan 35675 lere gitmemiz gerekiyor teknik olarak , ancak olumsuz gelişmelerde göz önüne alarak hedefinede gitmeden sonlanabilir ,
5.5.2 nin sonlanmasından itibaren , dogru pozda olabileceklere büyük karlar bırakacak olan 5.5.3 düşüşü başlayacaktır , bütün topik üyelerine ve misafir konuklara bol şanslar diliyorum.
görüşlerim amatörcedir yatırım tavsiyesi deyildir.
Yer imleri