Sayfa 3338/13018 İlkİlk ... 233828383238328833283336333733383339334033483388343838384338 ... SonSon
156216 sonuçtan 40.045 ile 40.056 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Kanada
    Teşekkür Teşekkür 
    196
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    607
    Toplam Teşekkür
    203 Yazısı Teşekkür aldı

DJi de 8000 civari bir dip olusmu SART..
    Sonra Tepki cikisi baslar.

RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
    TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
    Bikmisbroker

2. The Following User Says Thank You to bikmisbroker For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğerlerini bilmem ama BOLLINGER bugüne kadar gördüğüm en rezil indikatör.

alt bantta al üst bantta sat hikaye kesinlikle.yok orta bant destek-direnç v.s.peki fiyatlar bantları aşağı veya yukarı açmaya başlarsa???

bunu nerden bileceğiz ilk banda değdiğinde?.
    her zaman ust bandda satacaksınız,alt bandda alacaksınız,

Eger alt band asagı dogru acılmıs ıse almayacaksınız.

Eger ust band uste dogru acılmıs ıse satmıyacaksınız.

Sız satarken acılmamıs ıse satdınız, donup gerı alacaksınız.

Bırde eger bandlar her ıkısı de asagı ve yukarı yone bacaklarını actı ıse, kuvvetlı trend,

Eger fıyat ust bandda ıse, ve ust band acıldı ıse ama alt band asagı dogru acılmadı ve cukur yaptı ıse, trend bıttı demektır.Yıne ustten satacaksınız.

Her ıkı bandda paralel olarak yukarı veya asagı dogru gıdıyorsa, trend yıne bıttı ama fıyat uyumsuz olarak cıkıyor ve dusuyor demektır.

Bolınger cok faydalıdır....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. The Following 2 Users Say Thank You to teo For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet sn vob tüccarıda takasları göndermiş sağolsun adamlar 53000 satmıs 75000 almıs gelelim ve piysayı satısa getirelim mümkünmü imkanı yok efg 20000 long ççıkmadıkça ben endeksin düşeceğine zor inanıyorum ve bu kadar long py varken zor short kalıyorum yada biri bana py longken nasıl para kazanır ilk 3 beyin fırtınası yapsın
    Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm beyler asagı hareket hedefleri devam etsede pıyasa yapıcıların long olması benı gerçekten tedırgın edıyor adamlar bugün en az 5000 long açmış efg zaten facia 54000 long yada 58000 son durum ne bilmiyorum yarın 31500 lü seviyeler kılıt noktası olacak 11000 puanlık yukselısın son düzeltme seviyelerinden dönülmezse eğer yani 31600 den vob için 32000 de olabilir vde farklılıkları ve arbıtraj kaynaklı 27000 hedefi kesinlesecek

bunları aksam yazmıstım dün 22 26 da32000 den dönmüş olduk en azından tepk,i verdik ekranbasında olabilmek vamıs O COSKUYU ALIRDIM GİBİ GELİYOR BUGÜN 1000 PUAN ZARAR YAZMIS OLDUM 37125 MALİYETLİ SHORTLARIM SON HERKETİMLE 35750 LERE GELMİŞ OLDU KISAYA DEVAM YARIN CITI BİLANÇOSU VAR DOW DA TEPKİ ZAMANI YAKLASTI 1065 PUANDIR DÜŞÜYOR PY ZATEN LONGKEN BUNU İYİ KULLANIR DOW BU AKŞAM YAMUK YAPMAZSA YADA YAPSADA YARIN LOG DENNEBİLİR PPK FALAN KALDIRABİLİRLER PİYASAYI AMA CITININ TEMKİNLİLİĞİ OLACAKTIR YARIN NEDE OLSA 7500 SHORTTA

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her zaman ust bandda satacaksınız,alt bandda alacaksınız,

Eger alt band asagı dogru acılmıs ıse almayacaksınız.

Eger ust band uste dogru acılmıs ıse satmıyacaksınız.

Sız satarken acılmamıs ıse satdınız, donup gerı alacaksınız.

Bırde eger bandlar her ıkısı de asagı ve yukarı yone bacaklarını actı ıse, kuvvetlı trend,

Eger fıyat ust bandda ıse, ve ust band acıldı ıse ama alt band asagı dogru acılmadı ve cukur yaptı ıse, trend bıttı demektır.Yıne ustten satacaksınız.

Her ıkı bandda paralel olarak yukarı veya asagı dogru gıdıyorsa, trend yıne bıttı ama fıyat uyumsuz olarak cıkıyor ve dusuyor demektır.

Bolınger cok faydalıdır....
    Tümünü özetlemişsiniz. Teşekkürler.
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

[IMG][/IMG]
    Merhabalar özel sebeplerden bir süre yazamadım.2009 uğurlu geldi.Güzel trendler var.Dow dağıldı ama bize güven olmuyor.İmf dalgasına kısalara rahat yok.Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

8. The Following 3 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

15.01.2009 19:02:18 *merkez bankası faiz oranlarını 200 baz puan indirdi
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    397
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    71 Yazısı Teşekkür aldı

Ben de MB dan indirim bekliyordum ama bu kadar değil...
    Ekonomi bilgim çok iyi değil ancak mantıklı düşünürsek, ülkemiz için 2009 da resesyon düşünülüyorsa yani ekonomi negatif büyüme gösterecek ise enflasyon rakamı önümüzdeki yıl için büyük olasılıkla yüksek çıkmayacaktır. Bu durumda MB'nın faizlerde indirime gitmesi kaçınılmaz gözüküyor.
    Ancak yazdığım gibi bu kadar indirim doğru olur mu o konuda yorum yapamam
    Yeni idim kardeşiniz oldum

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Böyle yüksek bir faiz indiriminin endexe etkisi pozitif oluyor.geçen sefer dow %5 düşmüş fdow-0.60 idi.375 puan aşağı gap yapmıştı.Yani bugün dow düşse bile bize negatif etkisi az olur gibi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle yüksek bir faiz indiriminin endexe etkisi pozitif oluyor.geçen sefer dow %5 düşmüş fdow-0.60 idi.375 puan aşağı gap yapmıştı.Yani bugün dow düşse bile bize negatif etkisi az olur gibi
    Bonoya giren sıcak para vanası kapanmıştır %13 faiz vereceksin %10 enflasyonun var. Para bir yıl sonra reel oalrak TL bazında %3 getiri sağlayacak. Bunun üstüne bir de kur ve TRnin ülke riskini koyarsanız yabancıya bir şey kalmaz.

"15.01.2009 19:04:07 *SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETTEKİ YAVAŞLAMANIN GİDEREK DERİNLEŞTİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR-TCMB" resmen durumuz kötüleşiyor demişler. Umarım panik indirimi değildir.

İngilterenin sürpriz şekilde beklentiden fazla yaptığı indirimin etkilerini de hatırlayınız.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bonoya giren sıcak para vanası kapanmıştır %13 faiz vereceksin %10 enflasyonun var. Para bir yıl sonra reel oalrak TL bazında %3 getiri sağlayacak. Bunun üstüne bir de kur ve TRnin ülke riskini koyarsanız yabancıya bir şey kalmaz.

"15.01.2009 19:04:07 *SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETTEKİ YAVAŞLAMANIN GİDEREK DERİNLEŞTİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR-TCMB" resmen durumuz kötüleşiyor demişler. Umarım panik indirimi değildir.

İngilterenin sürpriz şekilde beklentiden fazla yaptığı indirimin etkilerini de hatırlayınız.
    Yorumum sadece çok kısa vade hatta yarın açılış içindir Sn Vobix Yoksa ekonomi tepetaklak tüm dünyada aşağı gitmektedir.Şüphesiz.Ancak vob için sistemleri takip etmek en doğrusu

Yer
    Kanada
    Teşekkür Teşekkür 
    196
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    607
    Toplam Teşekkür
    203 Yazısı Teşekkür aldı

24.8xx den kisa vadeli AL veren mavi okumuz ile birlikte XU100 Grafigi..
    (Aksam RAKILARA meze olur)

RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
    TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
    Bikmisbroker

15. The Following 2 Users Say Thank You to bikmisbroker For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Dow bugün 7800 lerden kapamalı yarın cıtı bilançosuyla 7400 çif dip yapıp 8400 lere tepki vermeli 8000 kararb yeri zaten düzeltme burdan gelirse 8400 e bi atak ppk falan yandım ali oluruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)