nasdaq vip destek 1480.
nasdaq vip destek 1480.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Konu BORSACIOZGUR tarafından (15.01.09 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
32150 ye alıs yazdım az bir miktar gelirse uzun gelmezse flat giricem gorunuyor tum sistemler satta gonlum longda
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Obama ya suikast yapıldığı haberi gelmezse : )
Dow 8150 altında kapanmaaaaz..kapanmaz da kapanmaz![]()
Varmı DJ'nin falına bakan.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
33075 asayasında
32100 potans
33075 üstesinde 33650 yeresine potans yeri cok basım dondurdu flat olmam ramen yuzum ısındı
bunların hepsi yavas harket eden kitle yuzunden cunki onlar short kapa short ac yapyorlar bikısım short hic bozmuyolar..
sindi 32100 yeresi cok onemde ora asayasında 31000 (cılız)...29200 saglam hedef yeresi var
kurt kapan bolgeden nefret edyorum cunki tecrube traders bile zarar yapyor
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bu mesaj dun gece buraya laf olsun diye yazilmadi. bank of america suanda %17 dususte.
NEW Real-time: 8.451.75 (17.16%) 9:46am ET
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
IMKB ENDEKS 30 EN DÜŞÜK 32.107 EN YÜKSEK 33122 aradaki fark 1000 puan
VOB en düşük 31900 en yüksek 33700 aradaki fark 1800 puan.
Hem de o 1800 puanı kaç kere geldik gittik..
Sonra cas.no de diiynce kızıyorlar
At kollu makineye jetonu. Düz gelirse şanlısın. Ters gelirse kaybettin. Dik gelirse de kaybettin.![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri