Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı
Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hexen babacık sen önceden pozisyonunu yazardın şimdi long short ?
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Saatlik sistemin gözünü seveyim, her ne kadar sn astatin in dediği gibi perde arakasında gölgeyi gördüğün halde 1 saat beklemek zorunda kalsan da ben halime razıyım. Bugün 3-4 kere çarpılmıştım kesin. Buradan voba yeni merak salanlara da başlangıç için mutlaka saatlik sistem tavsiye ediyorum. (hernekadar onlar sistemsiz davranacak olsa da)
Konu enorton tarafından (15.01.09 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
yatay da adam yemece başladı en güzeli fit flat
BANGA mühim
efg iyi iş çıkardı bugün![]()
33075 asayasında terkar 32100 potans girdi
bas donme devam edyor
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
EFG nin bugün net işlemlerini söyleyebilir mi biri.?
BANGA mühim
efg 12684 almıs 13517 satmıs
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bana sormadın ama yine de söyleyeyim bay kapris
12,700 alış.. 13,900 satış... bugünkü işlemleri..
sabah 32.000 den çekmeye başladı.. öğlen 33.600 götüren efg idi.. sonra oradan 32,700 e kadar boşattı malın yarısını.. sonra başladı yine çekmeye33.400 den 33.000 e kadar ne var ne yok boşattı çıktı
![]()
benim sistem 15 dak. lık ama kullandığım gösterge degerlerinden dolayı saatlikden öte bir şey... 7 ocak da sat verdi. 37500 den..bir daha al vermedi..ayda ortalama kısa-uzun toplamı 6-8 arası birşey..işin güzel tarafı 3-4 saat bakmasanda olur..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri