fdj -0.40
fndx - 1.84
fspx -0.74![]()
BANGA mühim
kedin süper olmuş mersiyk.. gülerken sandalyeden düşüyordum... gece gece ev ahalisini başıma toplayacaktım![]()
he walla ismailyk kedisi süper olmuşş![]()
BANGA mühim
ben kaçıyorum..herkese iyi geceler...
nasdaq fut. APPLE yüzünden topu dikti.APPLE CEO su steve jobs un sağlık durumu pek iyi değil.tıbbi bakım falan görecekmiş.adamın bir 2001 fotosuna bakın birde 2008 neredeyse kuşa dönmüş.tüy siklet olmuş.
APPLE a verince nasdaq ve dolayısı ile futures topu dikiyor.
öpüldün canımcım arasıra gıdıklarım seni boylebilmeyenler ogrensin graflarda sinsice bekleyen hem pis hemde pisi pisilerin oldugunu ..
ey yeni vobcular size sesleniyorum lutfen her soylenene kanmayın koyun gibi bir kisnin pesinden gitmeyin sözüm meclisten dışarı ama sesim içerde![]()
Yarın için şöyle bir plans kurdum.. Dileklerimle planlar uyuşmuyor ama.. 120 dakikalık KEDİ nin devamı olacağını ve dataların negatif etkilerini göz önünde bulundurursak..Hatta Obama nın da aşağılarda karşılanacağını düşündüğümden
120 dakiya göre en az 2 bar a daha ihtiyacımız var.. Öncü sistem indikatörümü göz önüne aldığımda 5 ve 15 dakikalıklara göre aşağı bir açılış sonrası 30 ve 60 dakikalık indikatöre göre tepki gelmesi lazım. 120 dakkalık KEDİ nin boynunda yukarı eğimli bir flama oluşacak..(vadeli için.. yukarıda spot grafiği var) Yani en az 4 saat 400-500 puan arasında hareket olacaktır..
Öğlen seansından sonra ise KEDİ nin boynunu kırabiliriz. Dikkatli olmak gerekiyor.. Esas problemde bu noktada başlar.. İkinci bir KEDİ oluşmuş olacak ki.. Bunun hedefi de 30.000 seviyelerine geliyor.
Muhtemelen 32.000-32.250 seviyelerinden açılırız. Daha altları açılış için short kapa yukardan shortla fırsatı olacaktır.. Açılışı görelim.. Tepki mutlaka gelecektir.. GELMELİ diyorum...
Konu catedral tarafından (15.01.09 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.
Konu catedral tarafından (15.01.09 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri