Hala uzunda ısrar eden kaldımı bilemiyorum, dün bahsettiğim gibi bugün 34550 den aşağıya tekrar geldik, 50 puan fazladan yukarıyı görmüşüz, 33000 yersi demiştim fakat biraz daha düştük, şimdi haftanın son gününe kadar tekrar 34550 üzerine doğru gidebiliriz, ama bu demek değildirki akşama uzunda kalınacak, sabır edeceksin, tekrar yukarı tekrar 33000 ve tekrar 35000 e doğru hareketten sonra düşüş haftaya devam edecektir diye düşünüyorum, sonuçta kısalara devam, saygılar.
kisalarla devam.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
kısa devam (astatın e duyurulur)
sünnet çocugu kactı elımızden baska bahara![]()
200-250 arası gorsun ben flat kalıcam cok stres yaptı bugun.. sazan gibi atladık en dipten kısaldık
kusura bakma sazan sana demedim alınma...
Gottschalks da (magazalar zinciri) iflas etmis!
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu andan itibaren yarına uzun diyorum.. 8200 e kadar düşeceği ihtimalini sattı zaten. Bu gece dow tepki verirse yarın yukarı açılabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri