S&P de 885 den dun geceden berı longtayım.Vobda da longdayım.Usd 1.6170 den shorttayım...
Hepsı bırden su ana kadar zararda... Bakalım ne olacak...
S&P de 885 den dun geceden berı longtayım.Vobda da longdayım.Usd 1.6170 den shorttayım...
Hepsı bırden su ana kadar zararda... Bakalım ne olacak...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sevgili Astatin,
Henüz foruma girebildim. Bu gün çok yoğundum. Sistem sinyaline göre oynadığım gün, gün sonuna dogru gelen sinyale uyarak, short'la günü kapatıp, bu güne de short ile başladım. 15:00 gibi mini bir long denemesi sonrası tekrar short pos açıp bu geceye de shortla giriyorum.
Nefesine kuvvet bu gece de beddualarını eksit etme lütfen.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yahoo nun bu başlıklarına bayılıyorum
Stocks Slip Ahead of Earnings Reports- AP
Wall Street stepped back Monday ahead of a slew of quarterly earnings reports expected this week and as another drop in oil prices weighed on energy stocks.
BANGA mühim
neredeyse gunun en düşügünden kapanmış oh
vob 33400 asayasında kaldımı 3000 point dusme potans yeresinde
dow jones future 8486 asayasında kaldımı 8150 yeresine dusme potansta
bunlar dısta
spot100 ayrı baktımı durum ne ?
spot100 icun 1 onem nokta kaldı 25200 yeresi
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Offf ve sonunda ... Forumları okumayı bitirebildim.. Dışarı çıkmam gerekti misafir geldi.... Offff..
Bi ara la verdiği sıralar long denemesi sonrası 33.875 den tekrar shortlarıma kavuşaraktan geceye girdik..
Dow dan da Nikkei dende gece show bekliyorum...
OBo lar durmak yok ... Hedefe kitlendikk.. gece ilerleyen saatlerde grafikler gelir.. şimdi işlerim var
vay bee hem misafir ağırlıyom hem para kazanıyom![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri