grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala
grafik tamamla olayıyla ilgili yardım edebilicek yokmu matriksi aradım 5dk lik verileride indirin dediler onlarıda indirdim tekrar kurdum sonuc yine aynı 4saatlik verim yok hala
Ya bu doların hali ne..şubat vade 1.6155....affınıza sığınarak, IMF vermicekmi acaba............. paraları![]()
![]()
BANGA mühim
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
imkb de 25800 desteği çalışıyo gibi
long girmek devam gibi
Sayın Başbakanım, sayın vekillerim sayın moderatörüm
Ben olmaz demiyorum... Bay SAZAN'ın Gurt Taburlarında ise el (Gurt Troop) aşağı çöküş, Bay HEXEN in Gurt Kapanı (Good Trap) ise yukarı manasında dedim ben onu..enteresan bir sesdeşlikden yola çıkarak...
Bilgilerinize arz ederim![]()
BANGA mühim
şuan bacağı attım omza bekliorum seans sonu için
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hexen babanın geçmişte en son dedigi kurt kapan yeresi
http://www.voborsa.com/forum/showpos...postcount=5463
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri