YA bu forum ya gittikçe muhafazakarlaşıyor mahalle baskısından, ya da bana kıl olanların sayısı günden güne artıyor, ya da espriden anlayanların sayısı azalıyoreskiden pırt desem 4 teşekkür, pırtpırt desem 6 teşekkür alırdım mesajlara...yukarıdaki mesaja sadece 3 teşekkür gelmiş..bak çok kırılıyorum ha
ergenekon danmı tırstınız nedir
![]()
BANGA mühim
Garanti'de gelene gidene doları basıyor, dolarda short zamanı...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
ya bu nikneym ler aşağıda neye göre sıralanıyor..alfabetik olmadığı açık...hayır şunun için soruyorum..benim nick ile jerfin ininki genelde yan yana geliyorda o açıdan... "Sarkmetre" diye bişey mi var..hani kim kimin avatarına sarktıysa onları yan yana mı gösteriyo..o açıdan...Sayın taze Moderatörümüz ne der bu konuda
(Tamam tamam, son geyik bu)
ahhaaa, VOB30 tostunu yemiş bekliyor bu arada..
(bu hakikaten son)
Konu Astatin tarafından (12.01.09 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
33775 den shorta döndüm
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri