Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sn Teo sayenizde haberdar olduğum Zeitgeist i dün izledim. Birçoğu bildiğim şeylerdi ama Türkiyede izleyenlerin beğenmediği 1. bölüm daha çok ilgimi çekti. Tekrar teşekkürler... En kısa zamanda ikincisini izleyeceğim... http://www.zeitgeistmovie.com/
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Teo cum canım
Ona bakma buna bakma... teknikler hikaye... Neye bakalım... ? Sana da hiç bir şey beğendiremez olduk..
Ahanda dün akşamki grafiğin hedefi 33.725 idi.. geldik..
Konu teo tarafından (12.01.09 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
systems
5 dakk long - 15 dakk short sinyalde - gun short sinyalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
long olan varmı burdan
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
30 dk macd AL verdi... Bi daha sistem dışına çıkarsam ne olayım, stres oldum yoktan yere...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
33925 den long açtım.sistemim al verdi.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri