Pozisyonum konuşsun..yakın zamanda 11 inci dalga olacak fıslıtıları var basında..bu kez ki hedef, medya ve 95-2000 arası siyasette etkin olan isimlermiş..........
Pozisyonum konuşsun..yakın zamanda 11 inci dalga olacak fıslıtıları var basında..bu kez ki hedef, medya ve 95-2000 arası siyasette etkin olan isimlermiş..........
BANGA mühim
Hiç bu kadar kısacıyı bir arada görmemiştimDolar pek yükselemedi 100 K alış yaptım çok az kardayım ama satmayı düşünüyorum tavsiyeniz?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
14.30 dan önce yukarı hareket olmaz
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
83000 kontrat hacim..şu ana kadar..bi tarafa kallavi hreket gözüküyor ufukda...muhtemelen dışarısı kötü olur da soru şu, bizim imf dışarıyı döver mi..dah doğrusu dövecek hali kaldı mı? seçim olayımız vr birde..gevşeyen kamu maliyei felan..neyse yww tavsiye yok..her kendi bacağından asılcak herkes kendi kuyruğunu kıstıracak...öhöö öhööö.. acaip hastayım acaippp..arada yarım saat şekerleme bile yapıyorum..bir sauna süper olurdu
BANGA mühim
forumdaki saatte değişimlermi oluyor? benim pc ye cinlermi geldi düzeltiyorum bir kaç gün sonra 1 saat fark oluyor...
beklentim ve aslında umudum ,bu hafta dolarda kallavi bir düşüş ,spottada artış...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu gonderdıgınız takastan hıc bır sey çıkmaz, Buradaki netlerin tumunu toplarsanız sonucun sıfır oldugunu gorursunuz.
ALan ve satanın sıfır oldugunu yanı sıfır oyunda, ılk 10 kurumun gostergesının eksı olması matematıksel olarak hıc bır sey ıfade etmez.
Bu su demektır. Toplam 66 kurumun ılk 10'una baktıgımızda. Dengenın eksı oldugu, ne anlam ıfade ederkı.Gerı kalanı da 55 kurumu eklersenız sonuc sıfırdır.
Sıze bır fayda saglıyorsa, ne sekılde faydası oluyor ,lutfedıp acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz.
Sevgıler...
Konu teo tarafından (12.01.09 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri