safi beyaztüm cepheleri güneyi gören yapı eğer kuzay kutbunun dam depesündeyse, set olmak zorunda değil..ev de olabilir.arkadaşın kuzey kutbunun tam depesinde..arkadaşın kutup ayısı..sen de onu ziyarete gidiyorsan aynı kıta sahanlığı içerisindesin...beyazsın yani...kıtalarrarası yolculuk yapan ayu varsa bilmem
![]()
Konu Astatin tarafından (11.01.09 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Aferim![]()
jerfi nerde?
BANGA mühim
AAALLL SANA SORU:
Bi yarışmaya katıldın..3 tane kapı var..birinin arkasında ev diğerlerinin arasında toros havası var...seç bir kapı diyorlar..seçiyorsun..(ama açmıyosun daha)..sonra sunucu sana şöyle bir teklif yapıyor..bak kardeşim diyor kalan iki kapıdan bir tane arkası boş olanını açıyorum..ve sana seçimini değiştirme hakkı da veriyorum...evet görelim maharetini...ilk seçtiğin kapıdamı ısrar edersin...diğer kapıyı mı seçersin...
BANGA mühim
UHHHHHHHHHHHH...profilimi en son CIRCIR ziyaret etmiş...vay canına...
BANGA mühim
bağlantım berbat..tekrar yanınıza gelene kadar neler çektim
Bir Öğretmen çalıştığıokulun bulunduğu kasabaya trenle gitmektedir. Her gün 8.30'da tren durur durmaz istasyona gelmiş olan bir araba öğretmeni karşılamakta ve okula götürmektedir. Bir gün öğretmen daha önce hareket eden bir trene biner ve saat 7'de istasyonda olur. Araba henüz karşılamaya gelmediğinden okula doğru yürümeye başlar. Bir süre sonra öğretmen yolda karşılaştığı arabaya biner ve okula her zamankinden 10 dakika önce varır.
Acaba öğretmen arabayla saat kaçta karşılaşmıştır.?
EVVET, görelim....catedral hadi bakalım, seni de görelim![]()
Konu Astatin tarafından (12.01.09 Saat 00:44 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
8.25 galiba ya Astatin ne oldu sana finansla ilgili birşeyler yapsan diyorum mesela şu kardeşine tavsiyelerde bulunsan dolar grafiklerine baksan aradaHaftasonu haberleri pek iyi değil galiba? Yarın düşer miyiz? Dow ne yapar tahminler?
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri