bu gece DOW yüzde 4 düşüp yüzde 2,5 eksi kapatırsa şaşmamak mı lazım.
bu gece DOW yüzde 4 düşüp yüzde 2,5 eksi kapatırsa şaşmamak mı lazım.
35200 kisa
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
seans sonuna haftasonu riski almak istemeyenler kapatıcak demiştim o yaşanıyor heralde
Biz kapanirken -%3 olan dow -%7,70 kapattıgi olmustu
Benim yeremde 26000-27000 yeresine kadar sabır sabır sabırrrrrr, bakalım sabır küpümüyüz![]()
normal zaman icun 35500 asayasında long tutma yanlıs amma ekran basında deyildim flat oldum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sanırım 1945 yılından beri açıklanan en yüksek işsizlik rakamları ve sanayinin çöküşü etkisini gösteriyor..
Son yarım saatte 900-1000 puan düşüşe ulaşmış olur gibi gördüm, 34600 ler görülebilir, saygılar.
Nerden döneceğini kestirmek çok zor. Ben 31.500 derim
Sanırım 1945 yılından beri açıklanan en yüksek işsizlik rakamları ve sanayinin çöküşü etkisini gösteriyor...
Anaaaaa, 35000 de stoplar patladımı nedir?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri