Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ana senaryom hala imf kredisi açıklandıktan birgün sonrasına kadar ,ANA yön=YUKARI
bunlar verecekk aşşagııhaftasonu riskini almak istemeyenlerinde satışları gelir seans sonuna doğru
haftalıklar al vermıs sen daha hala obo dıyorsun, calısmaz bunlar, bel baglama bu formasyonlara.
Gercı haftalıgın al vermesı de calısmaz ama, neyse ben artık teknıge de ınamıyorum gercı...ama uyguluyorum yenı bır sey bulana kadar....
en basıtı teknık calısıyor olsaydı ben para kazanmıs olurdum,teknık de hıkaye artık benım ıcın...![]()
Konu teo tarafından (09.01.09 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sindi vob 34950 de 34750 üstesinde kaldıca yukarya deneme potans var amma 15 dakk system short signalde oldu icun once system direnc kadar normal.. max 300..500 point
34750 asayasında 34000 var amma 34000 asayası dusme cok olur... 34000 asayası olur eyer long cok tehlike..
Konu hexen tarafından (09.01.09 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri