Sevgili Astatin,
evet hikaye hep bu işte ama,
mesele,
sonuçta hadi almadım 26xxx lerde daha önce stoplosssuz 28300 almıştımda bir ara. orda bir iki işlem nihai 31000 di.
düne kadar malda beklemekte.
yapabildimi hayır, bunu disipline edemiyorum. kaç puan var orda 9950. süre 1ay 20 gün. ve tek işlem.
fırsat bunlar hep fırsat. (dı).
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (08.01.09 Saat 05:30 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Günaydın Astatin,
Sistem ve EW durum hakkındaki sorularına iki cevap da aşağıda.
Biyo-Mechanical Sistem (1) son sinyallerin grafiği aşağıda. Durum Sat'da. (Bu arada senin sistem grafiğinde güzelmiş (sistemsensin1'i kastediyorum) yahu)
VOB 60 dk'lık grafikte aşağıda.
Kimsenin dikkatini çekmeyen bir sayım (en azından yazıştıklarımın). Bence olasılığıda fena değil. 5 dalgalı A sonrası bir daralan üçgen oluşumu (B) olarak ve son olarak C yükseliş dalgası. Yükselişin %61 ve %100 hedeflerindeki (Gri yatay trendline'lar) tepkisine bakarsak en azından bir grubun bu sayımı takip ettiği belli oluyor. Tek handikap B düzeltme dalgası sonrası (grafikte e sonrası) hareketinde 5 dalgalı olması gerekirken onunda 3 dalgalı olması. Bu kısımdan dolayı dalga sayımının netleşmesi için biraz zamana ihtiyaç var.
![]()
Konu sazan tarafından (08.01.09 Saat 08:56 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sabah sabah gülmekten ölüyordum..
Selim ATALAY der ki
Amerika da kırmızı noktalı . şirketler de kongreye gidip 5 milyar dolar yardım isteme hazırlığındaymış.. İşler kesatmış yane
Bende kongreye gitmeye karar verdim. Forum olarak bir komisyon oluşturup amerikan kongresinden 1 milyar dolar yardım istesek kabul edermi acaba? sssstttt 500 milyon dolara da fitim aslında..![]()
Sevgili Catedral,
Bu 2 gündür iş yogunluğumdan piyasaları pek takip edemiyorum. Bu yüzden yorum yapmam biraz zor. Ancak Gurt Adam grafiğimiz hatırlarsanız, turuncu dolunaya kadar 5 günlük bir trend gösteriyordu. Bu gün trendin 3 günü ve dünkü düşüşün bir tepki olması mümkün. (Bugünkü TC Sanayi endeksi verisi inanılmaz berbat çıkmaz ise, Güney kore -%10 civarı çıktı biliyorsunuz, üstelik Kasım ayı verileri)
Özetle EW grafiğinde de belirttiğim gibi piyasaları çalışmak (EW açısından) için çok zaman bulamıyorum , bu nedenle de sadece sistem sinyallerine uyuyorum.
Size ve herkese bol kazançlar dilerim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
bo-dd
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
37.525 KISA lar 36.400 den teslim edildi.
kalanlara bol şans!
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
OBO muz ve yükselen takozumuz kırılmıştır. Burdan acele yukarı atmaz ise yükselen takoz harekete geçer.... ! ! !
Vatana millete OBO muz hayırlı uğurlu olsunŞimdi nurtopu gibi Yükselen Takozumuz var...
Takoz değil diyen varmı?![]()
![]()
![]()
Konu catedral tarafından (08.01.09 Saat 10:40 ) değiştirilmiştir.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri