oguzhanim
takip ettiyim grafs
![]()
oguzhanim
takip ettiyim grafs
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
942 den gelen satışlarla yine yatay desteğe açılışta çekildi 918-920 arası bakalım kırılacakmı ne zaman göreceğiz biz kapandıktan sonra.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hexen baba sorması ayıp ekranın boyu kac inchgrafigin boyutu cok buyuk 3338x968
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
lanet şey biz kapanana kadar çevresinde tutar renk vermez.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
[QUOTE=hexen;70437]oguzhanim
takip ettiyim grafs
Çok teşekkür ederim elinize sağlık.
kisalarimla devam, herkese iyi aksamlar![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Konu hexen tarafından (07.01.09 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.
Kısa devam..
Astatiinnnn allah canını almasın senin nereye kayboldun yine bugün...
Ben ayuluğa geri döndüm sen yoksun.. yoksa uzunmusun?
geceye 37.525 SHORT devam.sinyal falan yok LONG yönde.ya GAP yer otururuz ya da 3-5 kuruş atarız cebe.
trend dönmüşten ziyade düzeltme görüntüsü var.amaaan boşverin biz düşünmeyelim sistem yorsun kafayı![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri