bugunku ev verileri yeniden onem kazandi. bunca pakete ragmen duzelen bir sey yok mu sorusu gundeme gelecek...
bugunku ev verileri yeniden onem kazandi. bunca pakete ragmen duzelen bir sey yok mu sorusu gundeme gelecek...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bugün bakan şimşek "Imf ile ezberleri bozacağız" dedi (ne ezberiyse artık) ve tatmin edici kredi alacaklarını söyledi bu açıklamadan sonra elbette dolar düştü. Yahu Astatin en kısa zamanda seni FX sahalarında görmek istiyoruz ben normalde fx işlem yapmazdım (dolar hariç) sayende eur/chf bile alıp sattım![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Slmlr bugün 38200 hedefine ulasılmıs olsada 38125 short 38025 long yaptım böyle realizasyonsuz nereye kadar bilemem ama py bugün yine mallanmıs görünüyor 30000 long olmustur belkide geceyede long girdim ama sırf yarın ayın 7 si heyet geliyor diye short için elim tetikte py de lon ne yapacağımı bilemiyorum yada poz kapatıp flat kalmak lzaım belkide
motor kagitlarda islem hacmi cok dusuk yine...halbuki yukselisteler.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
euro/dolar azgin bir boga gibi...
Pasta hiç hoş değil shortlar yönünden...
Hatta ürkünçç![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri