Kanki ne görüyosun gece sizinkileri? Bence dow düşer???
5 dklık bir sistem daha sat dedi kaldı 20 dklık oda sat derse tam olucak
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
short üşütür insanı bu havada![]()
FX2000 programında da VOB xx.xxxx olarak görünüyor ama spot xx,xxx.xx oalrak görünüyor o işte MAtriskin yapabileceği bir şey yok sanırım. Ya sistemi editleyeceksiniz ya da meta stocktan bir yolunu bulmanız lazım. VOBda verilerin xx.xxxx (dikakt ettiyseniz noktadan sonra 3 değil 4 hane var) şeklinde gelmesinin sebebi sanırım döviz kontratlarının küsuratının 4 haneli olmasından kaynaklanıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
çıkmam gerek geceyede uzun 17.00 barını goremicem ama pek birşey deişmicek gibi o yuzden tutuyorum uzunları
benim 5 dklık su koyverdi flatım 20 dklık sat verene kadar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
2 0cakdan beri sistem (15 dak.) o kadar güçlü al daki, bugün long cover bile olmaz..çok sert aşşağı olmadıkca yarın bile zor gözüküyor...tabi ben sistemden erken indim,böm böm bakıyorum...ah şu tek aylar adama yeter...sistemler daima mükemmel kazanır...
Konu abka tarafından (06.01.09 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
neyse borsa yükselsinde flat olsamda mutluyum..garantibnk sı yeter...herzaman söylediğim teorim;şubat sonuna kadar imkb-100 37-40000 arasında tepe yapmalıdır..garanti ise betasını hesaba katarsak 4,00-4,50 olmalıdır....ondan sonra ise esas düşüş..temmuza kadar..artık devir canı çıkıncaya kadar satmak,alıncada sonuna kadar abartıp almak...bana öyle geliyorki buralardan taze uzun yapılmadıkca yön yukarı..final;imf anlaşmasının ertesi günü olmalıdır..
Konu abka tarafından (06.01.09 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
Sn Astatin,
Bugün sizi çok sessiz gördüm.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri