bildiğim kadarıyla net kardan stopaj alınıyor....
Yahu sadece sistem ne diyor onu sormuştum alda mı satta mıMecnun (cinlenmiş demek) olsam burda işim ne, leylayı tanımıyorum hangi leyla?
Astatincim ısrarla soruyorum kusura bakma haklısın, aslında sitenin ratingi açısından önemli çünkü bu siteye girip dolar ne olacak diye bakan çok sayıda amatör yatırımcı var.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Çok Uzman
37300 malyet shorts 37475 flat oldum
systems 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde gun long signalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kardan stopaj kesintisi, önceki zararların mahsubu gibi işlemleri aracı kurumun yazılımı tarafından otomatik yapılması gerekir. eğer bunları manuel yapıyorlarsa vay halimize. stopaj kalkmazsa acilen aracı kurum değiştirmek gerekir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri