uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
uzuncumuyuz flatmıyız kısacımıyız
35.400 LONG devam.
pozisyonumun 1/3 ünü realize ettim.gerisi duruyor.
hexen plans??
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Astatincim dolarda sistemin ne diyor lütfen bakabilir misin? Ben satta olduğunu düşünüyorum görüşü olan arkadaş var mı? Bugünkü veriler: FRF PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:50 - GER PMI Hizmet Endeksi (Ara) 10:55 - EUR PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:00 - GBP PMI Hizmet Endeksi (Ara) 11:30 - EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Ara) 12:00 - USD ISM İmalat Dışı Endeks (Ara) 17:00 - USD Bekleyen Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 - USD Fabrika Siparişleri (Kas) 17:00 -USD Fed Açık Piyasa Komitesi Toplantı Tutanakları 21:00
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
stopaj kesintisinde komisyon çıktıkdan sonra kalan karın%10 mu alınıyor..yoksa komisyon çıkmadan mı%10 alınıyor...birde nemadanda alınıyor mu..yok mu aracı kuruma soran..
biraz daha alım yaptım pek bakamıcam bugun ekrana uzunlarla devam
Hexa,
Sendeki bu USDYTL aşkı, Leyla Mecnun aşkından bile daha kuvvetli anlaşılan..No FX no cry...Hani diyorum vereyim sistemin formülünü hexa ya o da kurtulsun ben de kurtulayım
sonra boş ve rdiyorum bak millet 20000 e sistem satıyo...dursun seinki de kenarda, en kötü antika olarak satarsın
![]()
Konu Astatin tarafından (06.01.09 Saat 11:43 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri