avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Hemşerimi avatarıma koymıycamda kim koyacak dimi ama![]()
2009 da vob da stopaj (%10 vergi) var mı?.çünkü daha önce bir yıl ertelenerek ,2009 da başlanacakdı..hisse senedinde kalkdı,ama vob da durum?
Konu abka tarafından (31.12.08 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
stopaj olsa da olmasada burada işlem yapanlar bi yere gitmez.nereye gidebiliriz ki seçenek var mı? FX'e mi yoksa FDOW'a mı FDAX'a mı? buralarda 1/100 kaldıraç konuşuyor.bizim gariban VOB şu haliyle 6,5/7 kaldıraç 10 bile değil
yani STOPAJ gelse de gelmesede müşteri bi yere kaçmaz.el mahkum paşa paşa öderiz.bence hükümette bunu biliyor.
bu benim fikrim tabii.
Astatin benim analizi rica ediyorum
5 dk ve 30 dk da . OBO , boyun 34600 da , boyun kırılırsa , obo nun hedefi 33400 olur şubat vadede.
cinsiyetin kurtarmıyo....şaka bir yana..şimdiye kadar seni sadece teşekkür eden insan olarak bildik..seni analiz edecek kadar mesaj yazmadın... kısaca " i dont know what you did last summer"
hele bi yeterince mesaj yaz..sana da sıra gelcek...şimdi sırada başkası var...bilin bakalım kiiimmmmmm
![]()
BANGA mühim
şelale
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri