Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yok cnm yapmasınlar . Ona bakarsan sistem yukarı git dedi sistem aşağı git dedi. sistem diyenler habire yazıyorlar. En büyük sistem büyük sermaye sahipleridir.. Bu sistem ne menem bişey .. yok 4000 puan kazandırmış. yok10000 puan kazandırmış.. Onların yazdıklarına göre hareket eden de vardır o zaman.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Teminat verilen hisselerin fiyat ayarlamaları yapıldımı ? Yapıldıysa buralar kapanışa doğru çok güzel mal basma yeri olacaktır..Bu ihtimal düşük.. Yoksa kapanışa yakın piyasada çok ciddi yukarı hareket oluşabilir..
Şu sıralarda milletin dizine vurup çıkıştan ümidi kestirip kapanışa doğru kendi satışlarını alarak sert yukarı gitmeleride mümkün olabilir.
cevap :
VOB teminat olarak hisse kabul etmiyor ki.
Yani ediyor da etmiyor.
Ediyor ama o kadar zor şartlar koymuş ki Vob da teminat olarak gösterilen hisselerin değeri toplam açık pozisyon hacminin yüzde 0,1 i bile etmez.
Bu yüzden çoook saçma..
Hem bu piyasada kim hisse bekletir de teminat olarak gösterir ki![]()
jerfin in avatarını görünce değineyim istedim, bir zamanlar aşık olduğum liv tyler malesef eskisi kadar güzel değil. Son filminde oldukça yaşlanmış ve hatta çirkin geldi bana. Zamanında ona benzemek için estetik olan Deniz Akkaya ya benzemiş iyice
![]()
Konu enorton tarafından (31.12.08 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ayyyy Özgürrr var ya sen şu adının önünden BORSACI ekini kaldır...Hatta Sus hiç konuşmaaa..
Sana Vob teminatı diyen mi var...
Be adamm... Şirketler bankalardan krediler kullanıyo.. Bu kredilere İMKB 30 dan hisseeler genellikle teminat olarak veriliyor.. Değerlemeleri bazıları 3 er aylık bazıları 4 er aylık dönemlerde yapılıyor. Şimdiyse yıl sonu...
Eğer adamların teminat değerleri düşük kalırsa Cuma sabahı nakdi olarak yada fiziki hisse olarak bu teminatlarını tamamlamaları lazım...
Daha .. Obsiyon açılan hisselerde ayarlamalar var... Bunları bilmiyoruz...
Geçmiş senelerde yıl sonlarına hep yukarı giden piyasalarda girildi..
Ooooooo otur bir de ders ver.. İşimiz iş...Birine daha bu kadar açık sölüyorum bunları.. Hayret bir şey yani
Konu catedral tarafından (31.12.08 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
Astatin satış kapasitenin % kaçını kullandın? Mahzuru yoksa.
sayın hexen şubat vadedeki kısa vadeli teknik görünüm nacizane.. ön görünüz çok mantıklı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri