Bu arada 5 kadar hissenin adı 2 ocakta değişecekmiş BEKO GRUND oalcakmış gibi. Bilgi amaçlı. Beko bir dünya markası ise grundig feza markası mı?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Çok Uzman
zayıf duruyor vadeli.sizce de öyle değil mi?
fdow bizim dünkü kapanışa göre +180 puan yukarıda ama bizde tık yok.
''VOB’dan Yeni Yıl Hediyesi: Borsa Payı Yüzbinde Dörde İniyor!
Yönetim Kurulumuzun 25 Aralık 2008 tarihli toplantısında VOB-IMKB30, VOB-IMKB100, VOB-YTL/Dolar ve VOB-YTL/Euro, sözleşmelerinde “yüzbinde beş” olarak uygulanmakta olan borsa payı oranı 1 Ocak 2009 tarihinden sonraki işlemler için geçerli olmak üzere “yüzbinde dörde” indirilmiştir.
Konu ile ilgili Genelge değişiklikleri 2009 Ocak ayı içerisinde yapılacaktır.''
Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim
Sizin yaptığınız her işlemden aracı kurumalrın aldığı komsiyon var. VOB da aracı kurumalrdan sabit yüzbinde beş komisyon alıyordu onu yüzbinde dörde indirmiş.
Yatırımcı aracı kurumundan yüzbinde birlik komsiyon indirimi isteyebilir. O da ne işine ayrayacaksa. Aracı kurumalra hediye verip herkese duyurmaları da garip olmuş. Mail atsalarmış aracı kurumlara daha iyi olurmuş.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 konuk)
Yer imleri