5 dk sistem ala geçti .. ben şubat vade uzun ..
Benim sıstemımde alda mecburen ala gectim
Astatin sana zahmet dolar-ytl için sistemine baksan günlük ve saatlik? Bir de altın ile eur-usd ne görünüyor merak ettim? Malum bugün tatile girecek fx pozisyonları alalım![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
aha Torşın da bunalıma girdi..
BANGA mühim
Günaydın Cati kardeş. Hah işte avatar dediğin böyle olmalı. Neydi o süpürgeli cadıyı seyredipte, forumun sakini olmak mümkünmüydü ? İnsan okudığu kişiyi ister istemez avatarı ile bir yerde özdeşleştiriyor. Bak ne güzel hanım, hanımcık oldun. Bundan böyle size saygım sonsuz. Centilmence elinizi öperim.![]()
günlükler alda ..15 min satta.. 5 alda ... bu durumda uzun olmak bana mantıklı geldi... uzunum... 5 min sat verene kadar uzun ....![]()
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri