vob trader...
çakılma burda diğer topikleride gez...belki yazarsın iki kelime özele...
demek yazmak yerine çıkmayı uygun buldun...
canın sağolsun.....ama yazarsan özelden yaz..
burayı işgal etmeyelim....ben şuan işgal ediyorum gerçi ama son kez...
sen beni senin gibi uni öğrencilerinin ağız yaparak ortam bulduğu adamlarla karıştırdın....
valla içime oturdu....yazmak için gün bekledim....
hala bekliyorum....senini deyiminle racon kesenn varsa görelim....
daha seni görecez gerçi...![]()
ahanda buluçipsler...son 3-4 gündür, hacimler bu kadar düşük olmasa, bu görüntü ile düşüş kesine yakın denebilirdi.ama bu hacimle köy de olur kasabada...pençede kırılabilir, boynuzda...
Açılışta ciddi bir GAP beklemiyorum. Yukarı yapacaksa da oyalanması var biraz daha...Bu arada bizim 30 endeksin hala DJ in 8800 lü zamanlarında ve hatta üstünde olduğunu da hatırlatayım... Geçen hafta DAX ın ve DJ in ciddi düşüşlerini sallamayan IMKB, bu haftada yükselişlerini sallamıyor görüntüsünde..
Kritik nokta şu : IMF le anlaşma olacak mı, olacaksa ne koşullarda olacak... Eğer hükümet, krizde dünya genelinde başgösteren stabilize olma eğilimine güvenip, seçin öncesi IMF işini yokuşa sürmeye karar verirse, ağalar bunu önceden öğrenip poz. alacaklardır ve son iki günkü hareket de buna dalalet olabilir. Bugün de düşersek bu ihtimalin iyice güçlü olduğunu düşünmeye başlayacağım.. (Tıpkı AKP kapatılmama davasında bazı ağaların haberi 10 gün önceden almaları gibi!!!)...Bir diğer faktör, TCMB nin aldığı kararların, Bankaların mevcut portfoylerinden edeceği karı bir süre için daha garantiye almasıdır. Ancak orta vadede reel sektör yoksa Banka da yoktur...ki reel sektörün ne halde olduğunu zaten hemen herkes biliyor..
Konu Astatin tarafından (31.12.08 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Sn. Astatin günaydın,
Sizi forumu sürüklemedeki başarınızdan dolayı kutlamak istiyorum. Sizi "tanıdığım kadarıyla" size uygun olacağını düşündüğümden ve "Latife serisini" devam ettirmek adına, size aşağıdaki türden eli sopalı birini öneririm.
günaydın.... bol kazançlar ..
Günaydın,
Gurt adam grafiğimizde 11 Ocak'ta turuncu dolunay geliyor. Bu tarih pazara denk geldiğinden, perşembe de piyasalar kapalı olacağından, önemli harekete az kaldı. Topicte son verdiğim mavi dolunay grafiği ve öngörüler ,son fiyat hareketleri ile tam beklentilerimiz dogrultusunda uyuştu. Yine o dolunay grafiğine bakarsanız turuncu dolunay ciddi trend zamanı (Sistemciler yaşadı. Özellikle trend takip edenler). Hesaplarıma göre de son 1-2 iş günü kaldı, ne zaman başlar, ne yana olur ve ne şiddette olur, yorum yapmak isteyenler buyursun.. Bekliyorum efendim.
Konu sazan tarafından (31.12.08 Saat 09:58 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bu arada sevgili Astatin,
Psikoloji bu aralar çok değişken anladığım kadarıyla. Bu yorumu avatar değiştirme hızına bakarak yapıyorum. Benim oyum Şirin babaya, güzeldi yahu.
Konu sazan tarafından (31.12.08 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
İktidar partisi yanına doğru olur Bay Sazan... IMF ile yapılacak anlaşmaya göre ya 40000 lara çekip basacaklar, ya da IMF ile yapılmayacak veya sulandırılarak yapılacak anlaşmaya göre ise zaten basıyorlar ve basmaya da devam edecekler...
Gurt taburlarınızı hasretle kuçaklar, ayılarla işbirliği içerisinde olmalarını temenni ederim...
BANGA mühim
Evet bay Sazan tespitiniz doğru...Zaten ruh halim de belirsiz gördüğünüz üzere... Şirin babayı çok severim..Eninde sonunda yine kullanacağım onu... Ancak bir süre "powerfull" ve "cool" adam zırhının arkasında ruhumu nadasa bıraktım..Son iki gündür forumdaki gelişmeler çok yıprattı beni..Çoookkkk![]()
Konu Astatin tarafından (31.12.08 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
Forumun en suskun üyelerinden olan seni bile tetiklediğime göre, forumu sürüklemiş olma ihtimalim yüksekBen de latife serisini sürdüreyim o zaman... Sende mi brütüs, yapmayın, yıpratmayın beni... No woman no cry (aslında ideali "yes woman no cry" ama gerçekta pek olmuyr o)
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri