Bana bunları şu tatillermi düşündürüyor yine soru bu cevap ise bulamıyorum. Cevabı bulana kadar DAY TRADE. Şu yılbaşı da geçsin bakalım bir cevap çıkacakmı.
Bana bunları şu tatillermi düşündürüyor yine soru bu cevap ise bulamıyorum. Cevabı bulana kadar DAY TRADE. Şu yılbaşı da geçsin bakalım bir cevap çıkacakmı.
Sevgili Jelibon
Aynı kafa karışıklığı bende de var.. Tatiller olduğunu sanmıyorum..Bu tatiller her daim oldu..
Benim tahminim.. Dow endeksi içindeki şirketlerin değerinin 4 milyar dolar altına inmemesi şartı var diye biliyorum.. Büyük bir çok şirketin değeri 4 milyar doların altına inince endeks hesaplamasından çıkarıldılar herhalde AIG gibi.. Böyle olunca bizim teknik analiz ve beklentilerde fosss duruma geldi.. GM in falan değerlerini bilmiyorum ama 4 ün altına düşmüştür muhtemelen.
Bir diğer tahminimde.. Bir kesim yükselişleri satış fırsatı olarak kullanırken diğer bir kesimse (Hisse değerinin doğrudan ilgili kesimi) yıl sonu kapanışında sahip oldukları hisseleri yukarıdan kapatmaya çalışıyor.. O yüzden bu yatay banda sıkıştık kaldık..Diye düşünüyorum...
Konu catedral tarafından (30.12.08 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
Sayın Moderatörler
Bu CIRCIR kardeşimiz foruma yazı yazamıyormu?
cırcır ses vertşk yarışına girme benle bak bizde yasaklı bisürü üye adı var hepsinde tek tek tşk veririz olur 10 bin tşk bak
![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
cırcıra sorsanıza bi neden yazamıomuş foruma
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri