Sayfa 3083/13018 İlkİlk ... 208325832983303330733081308230833084308530933133318335834083 ... SonSon
156216 sonuçtan 36.985 ile 36.996 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    82 Yazısı Teşekkür aldı

Kılıçdaroğlu doğalgazda haklı çıktı

CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu haklı çıktı. Ankara’daki doğalgaz abonelerinin sayaç taktırırken fazla ödeme yaptıkları iddiası doğrulandı. Başkent Doğalgaz, cuma gününden itibaren 2 bin 275 aboneye 123’er dolar ödeme yapacak.

Başkent Doğalgaz’ın ödeme yapacağı abonelerin listesi internette yayınlandı, adreselere de tebligat yapıldı. 123 dolar olarak belirlenen bedeller, 2 Ocak Cuma’dan itibaren Türk Lirası olarak nakit ödenecek.

Ödeme için abonelerin dava açıp açmadıklarına bakılmayacak, ödemeler hafta sonları da yapılacak. Başkent Doğalgaz Anonim Şirketi, itirazlarla ilgili inceleme başlatmıştı.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le çıktığı canlı yayında doğalgaz abonelerinden fazla sayaç parası alındığını gündeme getirmiş, Gökçek alınan fazla paraların yatırım için kullanıldığını söylemişti.

2. The Following 3 Users Say Thank You to HKAYIKCI For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

merhaba

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

Şubat vadede 60 dklık üst çizgiye değdi bunun yukarısı şimdilik sanki zor gibi görünüyor.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

5. The Following 4 Users Say Thank You to V.O.B For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    222
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    131
    Toplam Teşekkür
    63 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı truva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cep telefonundan vadeli takip eden varmı

pda almıstım onun icin ama basaramadım suvakit takip edebilirmiyiz bi bilen bi goren ?
    Konu neremy tarafından (30.12.08 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Birilerinin yine şekeri düşer pasta pasta diye kıvranmaya başlarlar... Elim vardı ikram ediim barii

Bu da aralık

Konu catedral tarafından (30.12.08 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

8. The Following 5 Users Say Thank You to catedral For This Useful Post:

Yer
    antalya
    Teşekkür Teşekkür 
    47
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189
    Toplam Teşekkür
    127 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaslar orta vade takip ettigim imkb grafigi bu
    buna benzer bi grafik dow yada dax için nasıl çizilir
    Ekli Resimler Ekli Resimler

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    845
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.789
    Toplam Teşekkür
    2.797 Yazısı Teşekkür aldı

Ve Sazan 35.25 de şubat vadede yükseliş yönünde pozisyon alır. (Risklidir tavsiye edilmez)
    Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
    Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.

11. The Following 5 Users Say Thank You to sazan For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Hobahey... Geldim.. Mesajlarda, haleti ruhiyeme destek olan arkadaşlara teşekkür eder, köstek olanları ise nefretle kınarım..

Gelelim VOB ci olayına...DJI nın altın vuruşu yapacağı günü bekliyorum.. Godoyuda bekliyorum..Pellinn i zaten bekliyorum..Bu ne be hep bek hep bekle...Nereye kadar..

Forum dan anlaşıldığı kadarıyla poz.lar karışık.. Kısacılar uzuncular, 10 dakikada bir poz. değiştirenler (kati, ah yanar döner acaipsin), hayatın anlamını arayanlar....felan felan feşmeken...sora fishmekan... Kati kısa olmuş, sazan uzun olmuş - ama önermiyo-, kuzeyin kötülük cadısı, gurt taburlarına karşı...olay vahşi doğaya dönüyor..ama bir gözü batıda...west west wild wild west...Pellinn beyilout, Polsın'ın paketleri gibi yolda kaldı..İstanbul da pis kar var..Bu kar kokusu İstanbuuull sokaklarında alır beni...Yarın akşam eve nassı döncez, Allah AVM lerin belasını vere tez zamanda, kristiyanlar gibi iki hafta tatil istiyorum, Allah bu srael ile sıbistanı yeryüzüne ceza olarak göndermiş olmalı, öğlen yemeğindeki balıklar kesin günlük değildi bir ton da para ödedik, zaten istinye trafiği de sıçmış...Amma demotiveytıt bir gün bu..Akşam DJ göçse bari.. Gabarama gabarama kel fatma annen güzel sen çirkin...niye öyle derler anlamam oysa güzel yaratıklar şu hindiler...Yılbaşı gecesi dansöz tombala olayını yaş itibariyle aştığımıza göre izlemek için hangi filmeleri kiralasak...eve dansöz getirip abartsak mı? ben başı baplı sayılırmıyım acaba, eğer öyleyse zaten dansöz getirmemek lazım eve, dvd kiralamasak da olur nasılsa uyuya kalıyorum...
    geçen yıl aldığım iki kalite şarabın biri duruyo diye hatırlıyorum acaba doğru mu hatırlıyorum..ya sirke olduysa tedbiren bi şişe daha almak lazım...bu yaştan sonra doktora yapılır mı acaba...yok la uğraşamam valla, o kadar enerjim yok...Yuh şerefsiz ...a.ş. ye bak ne biçim teklif vermiş la bizim ihaleye...hasss...r..ihale komisyonuna beni de yazmışlar...pufff..ben bugün akşamı göremeyeceğim herhalde.....Catedral sen bana mutluluğun remini çizebilir misin? Çizme boşver zaten..eşdeğer bir Xsir yapsan da olur...

Dün 0.5 iken foruma " labu bekonun olayı nedir daha çok gitcek teknik olarak" diye mesaj yazdım, sonra sildim mnaipülasyona girer başa bela almayalım diye...3 ncü tavanı da çekmiş hayvan yavrusu.. hadi foruma öyle yaptın kendin niye almadın..allah kahretmesin beni..

CIRCIR ı merak ettim başına bişimi geldi acaba..Mesajlara teşekkür etmeyi bırakmış..3 günlük aralıksız mesaiden sonra uyuyamı kaldı yoksa bizi başka bir forumlamı aldatıyo acaba...

KATİ, hisse.net i bastı mı bugün?

Bobineri ters indikatörünün pozisyonu ne acaba..
    Puhh size bütün forum, Pellinn i korkuttunuz ha...
    Konu Astatin tarafından (30.12.08 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir.
    BANGA mühim

13. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Eve dansöz getirtmeye kalkarsan korkutursun tabi...
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

vob sistem hala flat de(long cover)..ama dolar dün al vermişdi..hala al da..ocakdan itibaren dolar kontratında da poz. alacagım..

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    278
    Toplam Teşekkür
    138 Yazısı Teşekkür aldı

dolara ne oluyor bilen varmı 1.530 oldu?
    avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

dolar 1.5300 ü gecti, catedral kürede obo gördü, ama pıyasada tık yok

18. The Following User Says Thank You to tuareg For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)