Konu VOBiX tarafından (29.12.08 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bence kati aplaya satış fırsatı vermek istemeyen (ve hatta belki benim ayarladığım) ayuların saldırısıydı... malum o herhangibir boğa değil..o bir hain !!!!
ama halk ona teveccüh ediyor needersin
cadi nerdesin yahu.... bu arada yazarken farkettim...
Catedral: Cati : Cadi : Cadı
![]()
BANGA mühim
34.400 LONG devam ama artık yumurta kapıya dayandı.yarın 10:00 barında belli olacak durum.ya şortlatıp tekrar LONG yaptıracaklar ya da aşağı inişe devam.
bana sanki önce SHORT sonra tekrar LONG ve yukarı devam gibi geliyor.
neyse sinyal ne derse ucu ucuna AL da kaldık benim sisteme göre.bu işinde bu yanı kötü sabah +875 karda idim.şimdi +175 kaldı ve sabahta ne olacağı meçhul belkide GAP yiyeceğiz.ama GAP li açılsa bile 10:00 barını bekleyeceğiz bu iş böyle.
Ben son dakikada kısaya döndüm ve sn astatin in fütursuzsa düşüş beklentilerine katılıyorum![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
BANGA mühim
1 Ocak 2009 tarihinin tam gün resmi tatil olması nedeniyle;
Hisse Senetleri Piyasası'nda, 1 Ocak 2009 tarihinde işlem yapılmayacak, 30 Aralık 2008 günü gerçekleştirilecek işlemlerin takası 2 Ocak 2009 tarihinde, 31 Aralık 2008 tarihinde gerçekleşecek işlemlerin takası ise 5 Ocak 2009 tarihinde yapılacaktır.
Vadeli İşlemler Piyasası'nda, 1 Ocak 2009 tarihinde işlem yapılmayacak, 31 Aralık 2008 tarihinde gerçekleşecek işlemlerin teminat yükümlüklerinin tamamlanması 2 Ocak 2009 tarihinde yapılacaktır.
Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım ve Repo Ters Repo Pazarları’nda 1 Ocak 2009 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır.
Yabancı Menkul Kıymetler Piyasası Uluslararası Tahvil Pazarı’nda 1 Ocak 2009 tarihinde işlem ve takas yapılmayacaktır.
Saygılarımızla,
Artık Flat olmadığım için tekrar ediyorum duayı..Fiyatı da revize ediyorum:
Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve hatta akıllara ziyan derecede bir düşüş istiyorum DJI da......8270 altındaki her kapanış bu tanıma uyar....
BANGA mühim
Sn.Abka uyarın için teşekkürler.Bunlar da ky nin sırtından kazanmaya çalışan tipler.Madem çok başarılı sistemin var niye satıyorsun?Ben de bu sistem satanları şöyle değerlendiriyorum.Al sat larla kazanamayanlar,biraz program vs biliyorsa bu işe yönelip ky nin sırtından zahmetsizce kazanç kapısı yaratmaya bakıyorlar.benim de düşüncem bunlara para kaptırılmamasıdır.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri