Sayfa 3057/13018 İlkİlk ... 205725572957300730473055305630573058305930673107315735574057 ... SonSon
156216 sonuçtan 36.673 ile 36.684 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pellinn bi gelse bakacağız duruma göre
    Şu anda arazideyim hexa...Sisetmi göremiyorum.. Ama biladerimi aradım sordum tolardaki atraksiyonu görünce... Spot 1.5140 da al vermiş 60 dakıkalık sşistemde...Haberin olsun....
    ALooo.. hexa...uyumuyon deelmi
    BANGA mühim

2. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    278
    Toplam Teşekkür
    138 Yazısı Teşekkür aldı

astatin acıların çocuğu olacak deselerdi inanmazdım hale bak tamam 1.514 yazdım seni dinlerim ama sanki düşüşe daha meyilli gibi duruyor yahu?
    avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.

4. The Following User Says Thank You to hexa For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

15,30 da veri var mı sevgılı arkadaslar

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Benim sistem sat vermedi ama tetik çizgisinde günlüklerdeki harukulade durumu göz önünce alırsak burdan ''al'' verirse güzel olur diyorum başkada birşey demiyorum.

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

şu ana kadar işlemlerin çoğu 35150-250 arası gerçekleşti,bakalım malı yedirdiler mi yediler mi?
    Konu TIFIL tarafından (29.12.08 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı hexa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astatin acıların çocuğu olacak deselerdi inanmazdım hale bak tamam 1.514 yazdım seni dinlerim ama sanki düşüşe daha meyilli gibi duruyor yahu?
    onu bilmem..ben al verince söylerim dedim..alırım yada aldım demedim..paritelerden bir süre uzak durulmalı görüşümü koruyorum
    BANGA mühim

9. 29.12.08, 16:41

Sebep
    canım istedi

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..
    işin komik yanı milyarlar verip de sistem alanların kaybetmesi halinde ortaya çıkan durum; para kaybetmek için bunca masraf gerekirmiydi psikolojisi.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2
    Toplam Teşekkür
    2 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..
    Sayın abka,
    Bu kadar eminsiniz yani üçkağıtçı olduklarından. Tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.

1. Bu sistemi satanlar bilgisayar mühendisi. Dolayısıyla işlerini yapıyorlar. Neden üçkağıtçı olsunlar. Bilimsel ve teknik çalışma yapmışlar ve sonuçlarını da objektif biçimde insanlara sunuyorlar. Bunun nesi üçkağıtçılık.

2. Herkes mesleğini yapar. Yani bir bilgisayar mühendisine sen neden yazılım yapıp satıyorsun diye sorulur mu? Hayatını trading den kazanmaya karar vermek bir tercih meselesi. Yani bir kişi sabahtan akşama al-sat larla dolu bir hayatı tercih etmiyor olamaz mı?

3. Sistemi satıyor olmaları sistemin başarısız olduğunu göstermezki. Sonuçta 100 kontratla işlem yapacak halleri yok. Hem işlem yapıp kazanıyor hem de sistemi satıp kazanıyor olabilirler değil mi? Bunda tuhaf birşey yok.

4. Sistem sadece 15 kişiye satılıyor. Bu nedenle sistemin işe yaramaması veya veriminin düşmesi de pek mümkün görünmüyor. Siz bu sistemi 6000 YTL verip almış olsaydınız başkalarına verir miydiniz? veya ortak almayı düşünüyor olsanız büyük miktarda işlem yapmanın mantıksız olduğunu görerek bundan vazgeçmez miydiniz?

5. Ayrıca sistemin sinyalleri video görüntü ile sunulmuş. Eğer bir üçkağıt olsa zaten müşteri alır almaz oralarda sinyalin oluşmadığını görüp şikayetçi olmaz mı? Yani üçkağıt yapmak sandığınız kadar kolay bişey de değildir.

Bence direk insanları üçkağıtçı olarak nitelemek yerine daha objektif bakabilmeli ve varsa ciddi yorumunuzu yapabilmelisiniz.

Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu. Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

30ENDEKS 40000 e çıkarsa Bikini giyerim diyen bir ayu veya 30000 e düşerse bikini giyerim diyen bir boğa var mı (önümüzdeki 2 hafta içinde)
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30ENDEKS 40000 e çıkarsa Bikini giyerim diyen bir ayu veya 30000 e düşerse bikini giyerim diyen bir boğa var mı (önümüzdeki 2 hafta içinde)
    seni bikini giymeye çok meraklı gördüm

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı aliyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın abka,
    Bu kadar eminsiniz yani üçkağıtçı olduklarından. Tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında ne kadar peşin hükümlüsünüz.

1. Bu sistemi satanlar bilgisayar mühendisi. Dolayısıyla işlerini yapıyorlar. Neden üçkağıtçı olsunlar. Bilimsel ve teknik çalışma yapmışlar ve sonuçlarını da objektif biçimde insanlara sunuyorlar. Bunun nesi üçkağıtçılık.

2. Herkes mesleğini yapar. Yani bir bilgisayar mühendisine sen neden yazılım yapıp satıyorsun diye sorulur mu? Hayatını trading den kazanmaya karar vermek bir tercih meselesi. Yani bir kişi sabahtan akşama al-sat larla dolu bir hayatı tercih etmiyor olamaz mı?

3. Sistemi satıyor olmaları sistemin başarısız olduğunu göstermezki. Sonuçta 100 kontratla işlem yapacak halleri yok. Hem işlem yapıp kazanıyor hem de sistemi satıp kazanıyor olabilirler değil mi? Bunda tuhaf birşey yok.

4. Sistem sadece 15 kişiye satılıyor. Bu nedenle sistemin işe yaramaması veya veriminin düşmesi de pek mümkün görünmüyor. Siz bu sistemi 6000 YTL verip almış olsaydınız başkalarına verir miydiniz? veya ortak almayı düşünüyor olsanız büyük miktarda işlem yapmanın mantıksız olduğunu görerek bundan vazgeçmez miydiniz?

5. Ayrıca sistemin sinyalleri video görüntü ile sunulmuş. Eğer bir üçkağıt olsa zaten müşteri alır almaz oralarda sinyalin oluşmadığını görüp şikayetçi olmaz mı? Yani üçkağıt yapmak sandığınız kadar kolay bişey de değildir.

Bence direk insanları üçkağıtçı olarak nitelemek yerine daha objektif bakabilmeli ve varsa ciddi yorumunuzu yapabilmelisiniz.

Benim eskiden bir zamanlar bu sitenin sahibiyle ortak çalışmalarım olmuştu. Kendilerini oradan tanıyorum ve gerçekten haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.
    geç o işi..sitenin adresini veren sensin..üstelik bu konuda fikriniz ne diyerek adresi verip reklam yapan sensin..sistemim sadece geçmiş 3-5 güne ait sinyalleri var..ben sana beleş olarak geçmişde 3 ay krallar gibi kazandırmış(bu sistem dediklerinden daha fazla),ama sonra tüm karı ve sermayeyi eritmiş sistem göstereyim.bazı garibanları aldadabilirler ama sistem çöplüğünde 100 sistem olan ben,foruma karşı sorumluluğumdan dolayı arkadaşları elbette uyarırım..orada sistemin içeriği hakkında hiçbirşey yok..sadece bir kazanç grafiği var...bu sistem tamamen doğru olsa bile bir kişi bile alsa bile onu,çoğaltıp 1.000 kişiye verebilir..işte o zaman bu sistem çöker..çünkü blok hareketleri py öper..bilgisayar mühendisi falan..bu meslekler arşa çakılı meslekler değil..geçmiş 1997 öss ve öys de matematik ve fen puanında türkiye sıralamasında ilk 500 e girmiş biri olarak bu meslekleri o kadar büyütmem..odtü ve bogaziçi bilgisayar müh. en yüksektir..oda ilk 2500 den alır...bu son sözleri sadece arkadaşın bunlar okumuş adam ,yüksek adam balonu için söyleme zorunda kaldım..
    Konu abka tarafından (29.12.08 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.

15. The Following 3 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    114
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    58
    Toplam Teşekkür
    21 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı rcp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15,30 da veri var mı sevgılı arkadaslar
    Bugün açıklanacak herhangi veri bulunmamaktadır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)