kopruden once son cikis......
kopruden once son cikis......
Gece time square üstünü çekerken time squarenin başını çekiyorum dedim kameraya.Bana kızın birisi ters ters baktı.Ben de aynen şöyle dedim ne bakıyorsun gardaş türkmüsün dedim.Kız türk çıktı.Allahım ya heryerde varız harbiden.Türkten kaçış yok.Diskoya gidiyoruz dışarı çıkıyoruz kapıda bisiklet ile çıkanları taşıyan gençler var.Gencinbirisi yine arkadaşıma bakıyor yanımdaki dik dik.Nerelisin diye soruyoruz.İzmir Turkey diyor.Diyecek kelime bulamıyorum.
Forumda pozisyonlar ne yönde merak ettim. Astatin sen kısaya mı geçeceksin yine? Dışardaki yükselişe pek uyduramadık bu geceki dow kapanışına sinyal olabilir mi?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
sen yenisin galiba
Time square nin ileri gidiyoruz.Bir yerde yazı yazıyor turkish kebap.Turk lokantası göz boyuyor.
Konu hexen tarafından (29.12.08 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
millet enayi arıyor..sistemi 6 milyara satıyorlar..benim anlamdığım madem ''altın yumurtlayan tavuk'' var,niye satarsınız..kesin olan şudur ki sistemi kullanan çogalınca sistem otomatikman sistem olmaktan çıkar..diğer mesele;;çok istiyorsanız 20 kişi birleşir sistemi alır.çoğaltırlar hem kendileri kullanır,hemde herbiri 10 kişiye verir,eder 200 kullanıcı..sakın bu üçkağıtcılara para yedirmeyin..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri