35.2 Sazan kısa pozisyon açar.
35.2 Sazan kısa pozisyon açar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ha hayyytttt....bak bakalım aşağıya teneşir mi paklar
geçen ayki film setinden... post modern şirinleri çekiyoruz da..şirine de çok değişmiş değil mi..
USDYTL de bekliyorum..Söz sana iki elim kanda, bir elim şirine de bir elim pelin de olsa seni yine haberdar etcem al verince
PS: Pellinn, yanlışanlama fotograf meslek icabı..Ekmek parası işte...
BANGA mühim
Teşekkürler dolar sat verirse de haber ver![]()
catedralim halen shorts stop etmeyen traders var
yukarya yonde iki ihtimal var
onlar hızlı stop eder eyer 36400 yeresine stop emirle hızlı gider 36400 yeresinden yukarsı icun devam ihtimal az olur
eyer onlar stop etmez vob 36400 yeresine yavas sıkıntıda gider 36400 yeresinden sonra stop eder sonra hızlanır yukarya
Konu hexen tarafından (29.12.08 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
KATİ;
532 teşekkür olmuşsun....Halk seni istiyor, halk seni gözlüyor halk seni bekliyor![]()
Belediye başkanlığına adaylığını koysana
CIRCIR da kampanya yöneticin olsun
Aha yazıyorum şuraya Oyum senin..yeminle
![]()
BANGA mühim
sn. circir biriki kelime birsey yazin da biz de size tesekkur edelim......
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri