ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.
ben 34.400 LONG devam ediyorum hala.niye LONG sun diye sormayın bilmiyorum.sistem LONG olcan kardeşim dedi.peki dedik salı gününden beri LONG bekliyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yatayda tend sistemlerini çoğu çarpıldı da bir kaç gündür aynı sinyalde kalan sistme daha çok umut vaad ediyordur diye düşünüyorum.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Yarın için
IMKB 30 Günlük direnç = 34814,17 (Bugün için 34898,49 idi)
IMKB 30 Günlük destek = 34284,86 (Bugün için 33929,49 idi)
IMKB100 günlük desteğini (26118,24) dün 26054,96dan kapanarak kırmış.
Bu dengesizlik de dün bahsetmiş olduğum yüksleişe genel olarak katılım olmadığı bazı endeks30 hissleriyle yapıldığını gösteriyor.
VOB Günlük Destek 33,825 (Bugün için 33,500 idi)
VOB woodies günlük pivot seviyesi 34,250
Ettiği Teşekkür: 29
87 Gönderisine 120 Kere Tesekkür EdildiBu kimin işi yawww
![]()
bana da teşekkür edin ya
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Sayın Astatin, Sayın catedral ve Sayın sazan,
Neşeli tarzınız için teşekkür ederim.
Bol şanslar...
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bayram tatilini biraz uzattık ama birşey kaçırmamış hatta işkenceden yırtmışız.
Yarın tatilim bitiyor.Adapte olmak çok zor olacak. MFÖ dan mecburen diyerek başlayacağız rutine.
Bol şanslar hepinize...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri